Tilaa Dekotalon Talokirja sekä Smart esite!
* Nyt talvikampanja etusi jopa 10 000€ *

Tilaa Talokirja

Dekotalon talokirja ja Smart uutuusmallisto on julkaistu!

Juhlavuoden kunniaksi julkaisimme uuden talokirjan, jossa on mukana Dekotalon uudet talomallit. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme herkällä korvalla ja kehittäneet talomallistomme asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Monipuolinen mallistomme täydentyi upeilla uutuusmalleilla, joiden julkisivut ja pohjaratkaisut ovat tämän päivän modernia tyyliä. Olemme myös säilyttäneet mallistossamme iki-ihanat suosikkimallit, joiden ajattomat ratkaisut ihastuttavat asiakkaita vuosi toisensa jälkeen – mitä sitä hyvää vaihtamaan!

Lisäksi suunnittelimme Smart nimeä kantavan malliston, jonka kulmakivinä ovat tehokkuus, taloudellisuus ja laadukkuus. Smart uutuusmallistossa neliöt on otettu tehokäyttöön ja suunnittelussa huomioitu etenkin malliston taloudellisuus. Smart mallit ovat kustannuksiltaan tehokkaita toteuttaa – Fiksusti ja joustavasti!
Nyt saat talokirjatilauksen yhteydessä myös Smart esitteen hintatietoineen.

Kodin suunnittelu alkaa sopivan talomallin valinnasta. Tilaa uudet esitteemme ja selaa sähköistä esitettä kotisohvallasi!

TALVIKAMPANJA MENEILLÄÄN!

ETUSI JOPA 10 000€

Tilaa Dekotalon Talokirja, jätä yhteydenottopyyntö tai ole suoraan yhteydessä alueesi talomyyjään, niin kerromme lisää talvikampanjasta.

Kampanja voimassa 13.2.2022 saakka.