Dekotalon muunneltavat talomallit

Tutustu Dekotalon laajaan ja monipuoliseen talomallistoon, joka on toteutettu arkkitehtien ja ammattilaisten toimesta.
Valmistalomallistostamme löydät sopivan talomallin jokaiseen elämäntilanteeseen!

Modernit talomallit eri elämäntilanteisiin

Toimiva, avara ja valoisa koti – nämä ovat Dekotalon talomallien perusta. Yhdessä arkkitehtien kanssa olemme suunnitelleet laajan ja monipuolisen talomalliston, josta löydät sopivan talomallin jokaiseen elämäntilanteeseen. Asiakkaiden tarpeita ja toiveita kuunnellen olemme luoneet talomalleihin ajattomia ja arjen käytännöllisyyttä palvelevia ratkaisuja. Tutustu suoraan mallistoomme tai löydä sinun tarpeisiin sopiva koti pelaamalla Kotikonetta!

1 krs talomallit   2 krs talomallit

Paritalot   Rinnetalot   Pelaa kotikonetta

Toimiva arki

Talomallien suunnittelussa on annettu erityistä arvoa kodikkuudelle ja toimivuudelle. Suunnittelun suuntaviivamme on avarat tilat, ettei turhia hukkatiloja syntyisi. Moderneihin talomalleihin valoa ja avaruutta tuo Dekotalon normaalia korkeampi huonekorkeus sekä reilun kokoiset ikkunat.

Nyt on aika unelmoida ja suunnitella uutta kotia. Tutustu valmistalomallistoomme ja löydä teille sopivin talomalli! Onko ajatuksissa lapsiperheelle käytännöllinen 1-kerroksinen koti, vai sopisiko tontillenne paremmin näyttävä 2-kerroksinen talomalli tai kenties maanmuotoja mukaileva rinnetalo? Vai löysittekö tuttavaperheen kanssa täydellisen tontin, johon voisitte rakentaa paritalon?

Dekotalon talomallit muunneltavissa toiveiden mukaan

Dekotalon toimintakonsepti on yksilöllinen – kahta täsmälleen samanlaista Dekotaloa ei ole! Asiakkaamme ovat valinneet meidät kumppanikseen usein monipuolisten muuntelumahdollisuuksien vuoksi. Talomallistomme pohjaratkaisut eivät ole sitovia, vaan antavat ajatuksia ja auttavat hahmottamaan kuinka unelmiesi koti voidaan rakentaa. Perheenne yksilölliset tarpeet ja toiveet voidaan toteuttaa joustavasti ja kustannustehokkaasti Deko Kotiarkkitehtipalvelun avulla.

Talomalli tontin ehdoilla

Dekotalon valmistalomallistossa on otettu huomioon erilaisten tonttien asettamat vaatimukset talomallille. Mallistostamme löydät sekä pieniä että suuria taloja ja Deko Kotiarkkitehtipalvelun avulla niidenkin kokoa voit muunnella.

Onko haaveissasi yksikerroksinen vai kaksikerroksinen talo? Rinnetalo vai kenties paritalo? Talon pääsisäänkäynti päädystä vai sivusta? Katettu terassi, avoterassi tai pergola? Dekotalon laajasta talomallistosta löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun! Talon asemointi tontille, tilojen sijoittelu ja huonejärjestys mietitään aina tapauskohtaisesti siten, että kokonaisuus on arjessa toimiva.

Tyylikäs talomallisto

Valmistalomallistomme perusideaan kuuluu, että talon ulkoasun tyylin voit valita yksilöllisesti oman makusi mukaan. Talomallistossamme on viisi erilaista tyylisuuntaa: perinteinen, klassinen ja moderni sekä pulpettikattoiset Avara- ja Avara Plus –tyylisuunnat. Erilaiset arkkitehtityylit varmistavat sen, että löytäessäsi itsellesi sopivimman pohjaratkaisun, voit valita myös tyyliisi sopivan julkisivuvaihtoehdon.

Julkisivuarkkitehituurissa on pyritty mutkattomaan ja ajanmukaiseen muotokieleen. Reilun ikkuna-aukotuksen myötä on tavoiteltu paitsi näyttävyyttä, myös sisätilojen avaruutta ja valoisuutta. Talon suunnitteluvaiheessa voit muunnella esimerkiksi tyyppisuunnitelmiin piirrettyjä ulkoverhouksen tehosteita, lisätä pilariverhoiluja tai vaikkapa lisätä uuteen suosioon nousseita ulkoverhouksen pystypanelointeja!

Dekotalomallisto on joustava, helposti muuntuva ja tyylikäs. Haluatko sinäkin rakentaa oman Dekotalon? Me autamme sinut alkuun projektin kanssa, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.