Dekotalon muunneltavat talomallit

Tutustu Dekotalon laajaan ja monipuoliseen talomallistoon, joka on toteutettu arkkitehtien ja ammattilaisten toimesta. Valmistalomallistostamme löydät sopivan talomallin jokaiseen elämäntilanteeseen! Kaikki talomallit ovat myös erittäin laajasti muunneltavissa asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä palvelevaan Dekotalo-myyntiedustajaan ja kuule lisää Dekotalon ylivoimaisesta muunneltavuudesta!

Joustavat talomallit

Dekotalon toimintakonsepti on yksilöllinen – kahta täsmälleen samanlaista Dekotaloa ei ole!

Tarjoamme markkinoiden muunneltavimman muuttovalmistalomalliston – asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet voidaan toteuttaa joustavasti ja kustannustehokkaasti Deko Kotiarkkitehtipalvelun avulla. Sinä vain valitset – me toteutamme unelmiesi valmistalon. Kaikki on juuri näin helppoa!

Talomallistomme pohjaratkaisut eivät ole sitovia, vaan antavat ajatuksia ja auttavat hahmottamaan kuinka unelmiesi koti voidaan rakentaa. Palvelevat Dekotalo-myyntiedustajat auttavat mielellään juuri Teidän kotinne suunnittelussa.

Olemme toteuttaneet koteja jo sadoille asiakkaille ympäri Suomea. Pitkä kokemuksemme valmistaloista on jalostettu käyttöönne joustavan talomallistomme muodossa!

Tyylikäs talomallisto

Valmistalomallistomme perusideaan kuuluu, että talon ulkoasun tyylin voit valita yksilöllisesti oman makusi mukaan.

Talomallistomme tyylisuuntia on viisi erilaista; perinteinen, klassinen ja moderni sekä uusimmat pulpettikattoiset Avara- ja Avara Plus –tyylisuunnat. Dekotalon asiakkaana et siis joudu tekemään valintaa toimivan pohjaratkaisun ja tyylikkään ulkoasun välillä vaan saat ne molemmat!

Muistathan myös, että talon suunnitteluvaiheessa voit muunnella esimerkiksi tyyppisuunnitelmiin piirrettyjä ulkoverhouksen tehosteita, lisätä pilariverhoiluja tai vaikkapa lisätä uuteen suosioon nousseita ulkoverhouksen pystypanelointeja!

Dekotalomallisto on joustava, helposti muuntuva ja tyylikäs. Tulevan kotinne suunnittelussa Teidän käytettävissä ovat ammattitaitoiset Dekotalo-myyntiedustajat!

Laadukas talomallisto

Deko-arkkitehtuurista vastaavat kodinsuunnittelun ammattilaiset. Kun valitset kodiksesi laadukkaan Dekotalon, kotisi yksityiskohdat on tarkkaan mietitty ammattilaisten toimesta. Huolella suunniteltu ja hyvin toimiva huonejärjestys on Deko-arkkitehtuurimme ydinajatus.

Dekotalo rakennetaan tontillesi yksilöllisesti korkealuokkaisista suomalaisista materiaaleista Deko Pre-Cut järjestelmällä. Deko Pre-Cut järjestelmän tuoma joustavuus antaa meille mahdollisuuden rakentaa valmistalot yksilöllisesti ja laadukkaasti juuri niistä lähtökohdista joita asiakkaamme toivovat. Koska Dekotaloja ei rakenneta elementeistä, et myöskään joudu tekemään elementtituotannon asettamien rajoitteiden takia kompromissejä unelmiesi talon suunnittelussa!

Valmistalosi rakentuu huippulaadukkaista osista ja yhteistyökumppaneina käytämme vain tunnettuja ja luotettavia alansa huipputoimittajia. Talon valmistumisesta vastaavat pitkän kokemuksen omaavat talonrakennuksen ammattilaiset ja laadukkaan toteutuksen takeena on ainutlaatuinen Deko-sertifikaatti.

Dekotalon talomallit sopii jokaiselle tontille

Dekotalon valmistalomallistossa on otettu huomioon erilaisten tonttien asettamat vaatimukset talomallille. Mallistostamme löydät sekä pieniä että suuria taloja ja Deko Kotiarkkitehtipalvelun avulla niidenkin kokoa voit muunnella.

Onko haaveissasi yksikerroksinen, kaksikerroksinen vai 1,5-kerroksinen talo? Rinnetalo vai kenties paritalo? Talon pääsisäänkäynti päädystä vai sivusta? Katettu terassi, avoterassi tai pergola? Dekotalon laajasta talomallistosta löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun! Talon asemointi tontille, tilojen sijoittelu ja huonejärjestys mietitään aina tapauskohtaisesti siten, että kokonaisuus on arjessa toimiva.

Ammattitaitoiset Dekotalo-myyntiedustajat opastavat myös mm. kaavamääräysten tulkinnassa ja siinä, mitä tarkoittavat vaikkapa palo-osastoinnit, äänieristysvaatimukset tai talon energialuokka.

Juuri sinulle sopiva pohjaratkaisu

Arvostatko aktiivisen arjen sujuvuutta, tilaa ja avaruutta vai omaa rauhaa? Dekon valmistalomallistosta löydät monipuolisesti erilaisia pohjaratkaisuvaihtoehtoja, joita on mahdollista muunnella juuri teidän perheenne unelmat ja erityistarpeet huomioiden.

Deko Kotiarkkitehtipalvelu-konsepti takaa sen, että jo hankkeen alkumetreiltä lähtien otetaan huomioon tontin asettamat vaatimukset, talon asemointi ilmansuunnallisesti järkevästi, asiakkaan tilantarpeet sekä yksilölliset toiveet – unohtamatta sitä, että jokaisella hankkeella on olemassa rajallinen budjetti.

Me haluamme toteuttaa laadukkaita, tyylikkäitä ja ennen kaikkea pohjaratkaisultaan toimivia valmistaloja – sellaisia taloja joissa asukkaat viihtyvät ja joita he voivat ylpeänä esitellä vierailleen vielä vuosienkin jälkeen!