Dekotalon talopaketti kokemuksia

Dekotalon muuttovalmiit talot ovat aina omistajansa näköisiä. Ja jokaisella talolla on oma tarina. Meillä on satoja tyytyväisiä asiakasperheitä ja tässä muutaman asiakkaan tarina. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Dekotalosta, miksi he ovat valinneet Dekotalon, kuinka rakentaminen eteni ja unelmien koti valmistui.

Uusiin Dekotaloihin pääset parhaiten tutustumaan taloesittelyissämme. Esittely on mahdollista järjestää myös rakenteilla olevaan Dekotaloon. Kysy lisää edustajaltamme.

Tervetuloa Aunioille – sporttisen perheen unelmakoti.

Kotia suunnitellessa painotettiin reilukokoisia huoneita, yhteisiä oleskelutiloja, riittäviä suihkutiloja ja järjestelmällistä säilytystilaa perheen monille urheiluharrastustarvikkeille. Tyylissä Auniot halusivat ennen kaikkea selkeyttä, järjestystä ja huumoria – käy messuilla katsomassa makuutilojen seinien sarjakuvamaalauksia!

dekotalo-kokemuksia-auniot

Moderni Deko 192 loi erinomaisen pohjan perheen toiveiden toteuttamiseen. Pohjaan mm. lisättiin terassi, huonekokoja suurennettiin, yläkertaan lisättiin suihku, kodinhoitohuoneeseen suunniteltiin kattavat säilytystilat ja kodin sisustus valittiin Dekotalon sisustusvalikoimasta persoonalliseksi. Tutustu pohjan muunnoksiin tarkemmin oheisessa kuvassa!