Dekotalon talopaketti kokemuksia

Dekotalon muuttovalmiit talot ovat aina omistajansa näköisiä. Ja jokaisella talolla on oma tarina. Meillä on satoja tyytyväisiä asiakasperheitä ja tässä muutaman asiakkaan tarina. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Dekotalosta, miksi he ovat valinneet Dekotalon, kuinka rakentaminen eteni ja unelmien koti valmistui.

Uusiin Dekotaloihin pääset parhaiten tutustumaan taloesittelyissämme. Esittely on mahdollista järjestää myös rakenteilla olevaan Dekotaloon. Kysy lisää edustajaltamme.

Koti kalliolla

Hurmaavan kallion korkeimmalla kohdalla Espoossa seisoo kuin kallion syleilyssä upea kaksikerroksinen Virtasen perheen koti, joka rakentui paikalleen perheen äidin tarkkojen suunnitelmien mukaisesti Dekotalon muuttovalmiina toteutuksena. Perhe on tyytyväinen valmiiseen kotiinsa ja kertoo projektin olleen kokonaisuudessaan erittäin mukava kokemus.

LUE LISÄÄ

Talo, toimitus ja talous kunnossa

Outi ja Lauri Wuorenheimo elivät ruuhkavuodet jo parikymmentä vuotta sitten, mutta ryhtyivät vasta nyt ensikertalaisiksi talonrakennuttajiksi. Valinta oli muuttovalmis talopaketti sen helppouden vuoksi. Vaa’assa painoivat myös taloudelliset seikat, kun kumppaniksi valittiin Dekotalo.

LUE LISÄÄ

Mustaa ruutia

Sijainti, tontti, talon ulkonäkö, pohja ja Dekotalon valmis talopaketti. Siinä on täydellisen kodin resepti, Julia ja Jarkko Pärssinen tuumasivat Instagram-löydöstään. Alle vuoden kuluttua Tuusulan asuntomessualueelle rakentunut Dekotalo Ruuti oli valmis ottaman asukkaansa vastaan.

LUE LISÄÄ

Napakan budjetin koti

Istut aamukahvipöydässä ja silmäilet päivän lehteä. Uutinen kotipaikkakunnalle tulossa olevista asuntomessuista kiinnittää huomiosi ja mainitset niistä puolisollesi. Tasan kahden vuoden päästä olet esittelemässä tulevaa kotiasi, uuden karheaa messutaloa.

LUE LISÄÄ

Toiveiden koti joen äärellä

Sopivan tontin löydyttyä Porin asuntomessualueelta, alkoi Johanilla ja Anniinalla sopivan talofirman etsiminen. Syyt, miksi Dekotalo valikoitui muiden joukosta, olivat asioiden sujuvuus, luottamuksen syntyminen ja asiakkaan kuuntelu.

LUE LISÄÄ

Hahmotelma talosta jo samana iltana

Kun huonokuntoiset puuaitat raivattiin loviisalaistontilta, Hakasaaren perhe tiesi, että se olisi uusi alku heille. Eikä aikaakaan, kun aittojen tilalle nousi Deko 192 -mallin talo.

LUE LISÄÄ

Unelmien koti nousi keskelle maalaisidylliä

Palomies Jussi, poliisi Linda, sekä perheen tyttäret Hilma, 4, ja Amalia, 2, nauttivat uudesta kodistaan ja sen järvimaisemasta. Rivitalossa asumisen jälkeen omakotitalossa on paljon tilaa leikkiä ja touhuta, eikä naapureitakaan ole häiriöksi. Uutena perheenjäsenenä kotiin muutti myös cockerspanieli Kaapo, 1.

LUE LISÄÄ

Dekotalolta saimme meidän näköisen kodin

Saaraisten perhe viihtyy Espooseen rakennetussa uudessa kodissaan, saivathan he tarpeitaan vastaavan kodin, joka on heidän näköinen.

LUE LISÄÄ

Värikäs koti syntyi ilman draamaa

”En olisi voinut uskoa, miten kotiaan voi rakastaa niin paljon”, toteaa vilpittömästi Jonna Pirttijoki-Helanen. Hänen ja miehensä Mikko Helasen koti valmistui Ilmajoelle, josta on hyvät kulkuyhteydet Seinäjoella sijaitseville työpaikoille.

LUE LISÄÄ

dekotalo_tomi-ja-pia

Pia ja Tomi suunnittelivat – Dekotalo toteutti

Helsingissä työskentelevien Tomin ja Pian uuden omakotitalon rakennus sai alkunsa pariskunnan toiveiden mukaisen, suuren tontin löydyttyä Tuusulan Jokelasta rauhalliselta paikalta ja hyvien kulkuyhteyksien päästä. Tomi ja Piia halusivat suunnitella tontille tulevan uuden kotinsa hyvin pitkälle itse. Parhaiten heidän toiveisiinsa vastasi Dekotalon Kotiarkkitehti-palvelu, jonka avulla he pystyivät toteuttamaan kaikki toivomansa ratkaisut.

LUE LISÄÄ

dekotalo_niileksela

Dekotalolla oltiin aidosti kiinnostuneita meidän tarpeistamme

Ville Niilekselän perhe halusi talon, johon on hyvä asettua. Talopaketin toimittajaksi valikoitui Dekotalo, josta perhe sai erinomaista asiakaspalvelua.

LUE LISÄÄ

dekotalo_willberg

Dekotalolta saimme kauniin, turvallisen ja lämpimän kodin

Willbergin viisihenkinen perhe muutti Espoon Pihlajarinteessä sijaitsevaan Dekotaloon kolme vuotta sitten. ”Meidän ei tarvinnut kuin muuttaa tavaramme sisään”, Willberg kuvailee jouhevasti sujunutta taloprojektia

LUE LISÄÄ

iisalmi01

Toiveiden täyttymys!

Oman kodin haaveista tulee totta vain tarttumalla niihin. Miten ihanalta tuntuukaan oma koti kerrostaloelämän jälkeen, iloitsevat Kristiina Korkalainen ja Pasi Korhonen, joiden asumisen puitteet ovat nyt viimeisen päälle kunnossa.

LUE LISÄÄ

porvoo01

Unelmien koti syntyi helposti!

Taru Kallio ja Jan Nyholm sekä perheen 5-vuotias Sofia tytär asuvat Porvoossa viihtyisää uutta kotiaan. Puolitoistakerroksisen talon perusmalli on Deko 199 klassinen, josta perhe sai muutamin muutoksin oikean unelmakodin!

LUE LISÄÄ

dekotalo-kokemuksia-auniot

Tervetuloa Aunioille – sporttisen perheen unelmakoti

Kotia suunnitellessa painotettiin reilukokoisia huoneita, yhteisiä oleskelutiloja, riittäviä suihkutiloja ja järjestelmällistä säilytystilaa perheen monille urheiluharrastustarvikkeille. Tyylissä Auniot halusivat ennen kaikkea selkeyttä, järjestystä ja huumoria – käy messuilla katsomassa makuutilojen seinien sarjakuvamaalauksia!

 LUE LISÄÄ

 

Deko149_1

Toiveiden koti löytyi valmiina

Rio-pojan syntymä puolitoista vuotta sitten muutti Heidi ja Mikko Lehtisen ajatukset asumisesta. Rivitaloon tottuneet Lehtiset päättivät hankkia lapsiperheelle sopivan omakotitalon. Vuoden etsimisen jälkeen unelmien koti löytyi lähes valmiina Jyväskylän asuntomessualueelta.

LUE LISÄÄ

dekotalo-kokemuksia-leinoset

Tervetuloa Leinosille – jokainen asuinneliö muokattu unelmien mukaan

Kotia suunnitellessa tärkeää oli saada yhtenäinen ja valoisa tila ruoanlaittoon, kodinhoitohuoneesta arkieteinen ja suuri oleskelupiha terasseineen. Haasteena oli saada perheen kotiunelmat istumaan rakennusoikeuden määrään.

LUE LISÄÄ

DEKO_159_1

Hyvän mielen taloprojekti

Henna ja Tomi Vilkkilä tekivät Deko-Talon kanssa sopimuksen uudesta kodistaan jo ennen kuin messutonttikaan Jyväskylän Äijälänrannassa oli varmistunut. – Jos emme olisi saaneet messualueelta tonttia, niin olisimme rakennuttaneet DEKO 159 -talon jonnekin muualle, Henna kertoo.

LUE LISÄÄ