Suunnitellaan teille unelmien valmistalo

Dekotalon Kotiarkkitehtipalvelussa otamme huomioon kaikki tarpeelliset näkökohdat. Meidän tavoitteemme on rakentaa juuri teille suunniteltu, yksilöllinen muuttovalmis koti. Aloita matka kohti unelmiesi valmistaloa ottamalla yhteys lähimpään Dekotalon myyntiedustajaan!

Toiveiden koti, teille suunniteltu

Oman kodin suunnittelu alkaa ideoista ja unelmista. Joskus valmis pohjaratkaisu istuu täydellisesti oman unelmien kodin raameihin, mutta useimmiten ei. Meidän mielestä oikeassa kodissa pohjaratkaisu, julkisivu ja sisustus muokataan unelmien mukaan, eikä toisinpäin. Kodin hankinta on pitkäaikainen sijoitus, eikä siksi oman elämän suurimpia haaveita kannata istuttaa joustamattomiin talopohjiin sopiviksi. Haluamme auttaa sinua saamaan tyyliltään ja laadultaan koko elämän kestävän, unelmien kodin. Sinun näköisen kodin.

“Dekotalolla kaikki muutokset tehtiin mutkattomasti ja soljuvasti. Osaan meidän ehdotuksista jopa tarjottiin alkuperäistä kustannustehokkaammin toteutettavia ratkaisuja, mitä pidän erinomaisena asiakaspalveluna.” – Niilekselän perhe

Dekotalon Kotiarkkitehtipalvelu auttaa sinua kotisi suunnittelussa. Mikään asia ei ole liian pieni kerrottavaksi edustajallemme: pohjaratkaisu, talon tyyli, perheen erityistarpeet, kustannusarvio, lämmitystapa, kaavan tai ympäristön asettamat haasteet. Me autamme sinua laatimaan niistä unelmiesi kodin. Voit sopia tapaamisen, vaikka sinulla ei olisi vielä tonttiakaan. Kysy lisää ilmaisesta Kotiarkkitehtipalvelusta tai varaa suunnittelupalaveri oheisella lomakkeella.

Näin Kotiarkkitehtipalvelu toimii:

  • UNELMA UUDESTA KODISTA
  • PÄÄTÖS RAKENTAMISESTA JA SUUNNITTELUN ALOITUS

TONTTIIN TUTUSTUMINEN

Alustavan talomallin ja talotyypin valinta. 1- tai 2-kerrosmalli, paritalo, rinnetalo?

 

Kotiarkkitehtipalvelu, tontin valinta ja tontin erityispiirteetTontin valinta, tontin ilmansuunnat ja erityispiirteet (tasamaa/rinne), kaavamääräykset.

 

 

SUUNNITTELU BUDJETIN EHDOILLA

Perheen tarpeet, unelmat ja haaveet. Erityistoiveet ja harrastukset.

 

Kotiarkkitehtipalvelu, kustannusarvio talohankkeelleKustannusarvio koko hankkeelle ja talon osuus budjetissa. Muuttovalmis vai sisusta itse -toimitussisältö?

 

 

UUSI KOTI HAHMOTTUU

Kotiarkkitehtipalvelu, pohjaratkaisun luonnostelu

Pohjaratkaisun luonnostelu ja tarkentavat yksityiskohdat.

 

Kotiarkkitehtipalvelu, talon tyylisuunnan valintaTalon tyylisuunta: Moderni, Klassinen, Perinteinen, Avara, Avara Plus?

 

 

TOIMITUKSEN LAAJUUS JA HINTA

Kotiarkkitehtipalvelu, talon ulkopuoliset varusteet, terassit ja autotallit

Ulkopuoliset varusteet, autokatos/talli, terassit ja katokset.

 

Kotiarkkitehtipalvelu, sijoittelu asiakkaan toiveiden pohjaltaSijoittelu asiakkaan toiveiden pohjalta. Ikkuna- ja ovisuunnittelma (sijainti ja koko).

 

 

TILAUSSOPIMUS

kotiarkkitehtipalvelu, tilaussopimusKotiarkkitehtipalvelu, talohanke liikkeelle

 

 

Talohanke liikkeelle ja kiinteä valmistusaika sopimukseen.

Pyydä lisätietoa ilmaisesta Kotiarkkitehtipalvelusta: