Suunnitellaan teille unelmien valmistalo

Dekotalon Kotiarkkitehtipalvelussa otamme huomioon kaikki tarpeelliset näkökohdat. Meidän tavoitteemme on rakentaa juuri teille suunniteltu, yksilöllinen muuttovalmis koti. Aloita matka kohti unelmiesi valmistaloa ottamalla yhteys lähimpään Dekotalon myyntiedustajaan!

Toiveiden koti, teille suunniteltu

Oman kodin suunnittelu alkaa ideoista ja unelmista. Joskus valmis pohjaratkaisu istuu täydellisesti oman unelmien kodin raameihin, mutta useimmiten ei. Meidän mielestä oikeassa kodissa pohjaratkaisu, julkisivu ja sisustus muokataan unelmien mukaan, eikä toisinpäin. Kodin hankinta on pitkäaikainen sijoitus, eikä siksi oman elämän suurimpia haaveita kannata istuttaa joustamattomiin talopohjiin sopiviksi. Haluamme auttaa sinua saamaan tyyliltään ja laadultaan koko elämän kestävän, unelmien kodin. Sinun näköisen kodin.

“Dekotalolla kaikki muutokset tehtiin mutkattomasti ja soljuvasti. Osaan meidän ehdotuksista jopa tarjottiin alkuperäistä kustannustehokkaammin toteutettavia ratkaisuja, mitä pidän erinomaisena asiakaspalveluna.” – Niilekselän perhe

Dekotalon Kotiarkkitehtipalvelu auttaa sinua kotisi suunnittelussa. Mikään asia ei ole liian pieni kerrottavaksi edustajallemme: pohjaratkaisu, talon tyyli, perheen erityistarpeet, kustannusarvio, lämmitystapa, kaavan tai ympäristön asettamat haasteet. Me autamme sinua laatimaan niistä unelmiesi kodin. Voit sopia tapaamisen, vaikka sinulla ei olisi vielä tonttiakaan. Kysy lisää maksuttomasta Kotiarkkitehtipalvelusta tai varaa suunnittelupalaveri oheisella lomakkeella.

Varaa suunnittelupalaveri:

  Näin Kotiarkkitehtipalvelu toimii:

  • UNELMA UUDESTA KODISTA
  • PÄÄTÖS RAKENTAMISESTA JA SUUNNITTELUN ALOITUS

  TONTTIIN TUTUSTUMINEN

  Alustavan talomallin ja talotyypin valinta. 1- tai 2-kerrosmalli, paritalo, rinnetalo?

   

  Kotiarkkitehtipalvelu, tontin valinta ja tontin erityispiirteetTontin valinta, tontin ilmansuunnat ja erityispiirteet (tasamaa/rinne), kaavamääräykset.

   

   

  SUUNNITTELU BUDJETIN EHDOILLA

  Perheen tarpeet, unelmat ja haaveet. Erityistoiveet ja harrastukset.

   

  Kotiarkkitehtipalvelu, kustannusarvio talohankkeelleKustannusarvio koko hankkeelle ja talon osuus budjetissa. Muuttovalmis vai sisusta itse -toimitussisältö?

   

   

  UUSI KOTI HAHMOTTUU

  Kotiarkkitehtipalvelu, pohjaratkaisun luonnostelu

  Pohjaratkaisun luonnostelu ja tarkentavat yksityiskohdat.

   

  Kotiarkkitehtipalvelu, talon tyylisuunnan valintaTalon tyylisuunta: Moderni, Klassinen, Perinteinen, Avara, Avara Plus?

   

   

  TOIMITUKSEN LAAJUUS JA HINTA

  Kotiarkkitehtipalvelu, talon ulkopuoliset varusteet, terassit ja autotallit

  Ulkopuoliset varusteet, autokatos/talli, terassit ja katokset.

   

  Kotiarkkitehtipalvelu, sijoittelu asiakkaan toiveiden pohjaltaSijoittelu asiakkaan toiveiden pohjalta. Ikkuna- ja ovisuunnittelma (sijainti ja koko).

   

   

  TILAUSSOPIMUS

  kotiarkkitehtipalvelu, tilaussopimusKotiarkkitehtipalvelu, talohanke liikkeelle

   

   

  Talohanke liikkeelle ja kiinteä valmistusaika sopimukseen.