Deko 196 klassinen

Viimeistelty, pelkistetty, yhtä aikaa näyttävä, tilava ja toimiva. Deko 196 on edustava, skandinaavisen minimalistiseen tyyliin suunniteltu koti, josta ei laadukkaita yksityiskohtia puutu.

Käytännöllinen ja tilava

Deko 196 on tyylikäs koti, jonka pohjaratkaisu on selkeä ja käytännöllinen. Viiden makuuhuoneen koti sopii isommallekin perheelle!

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 169 m²
  • Kerrosala 196 m²
  • Kerrosala 250mm 190 m²
  • Makuuhuoneet 5

Astu sisään katetulta kuistilta. Eteisestä avautuu aula, jonka vieressä on heti keittiö ja olohuone. L-mallinen keittiö niemekkeellä tarjoaa paljon laskutilaa kauppakassien purkamiseen sekä ruoanlaittoon. Yhtenäinen tila olohuoneen kanssa mahdollistaa vieraiden tai perheen kanssa seurustelun ruoanlaiton lomassa. Talon päädyssä on katettu terassi, jonne voi kesällä kattaa päiväkahvit. Alakerrassa on yksi huone, joka toimii esimerkiksi pukuhuoneena, sillä sen kautta kuljetaan saunatiloihin.

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, jotka tarjoavat omaa rauhaa sitä kaipaavalle. Yläaulan oleskelutilaan voi tehdä nuorisolle oman olohuoneen, joka jatkuu tarvittaessa myös parvekkeelle. Pyykinpesulle ja kodinhoidolle on oma tilansa myös yläkerrassa.

Päätysisäänkäynnin ansiosta Deko 196 on mahdollista sijoittaa myös kapealla tontille. Julkisivun ilmeikkyyttä ja näyttävyyttä antaa katettu sisäänkäynti terassi-parveke yhdistelmä. Ulkoverhousta tai kattomuotoa muuttamalla talon ilme muuttuu entisestään!

Onko Deko 196 kuin teille tehty koti? Kysy lisätietoa oheiselle lomakkeella ja aloitetaan yhdessä teidän kodin suunnittelu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]