Deko 165B moderni

Deko 165 B on näyttävä kaksikerroksinen koti, jonka sisäänvedetty terassi talon päädyssä kiinnittää huomion.

Näyttävä ja käytännöllinen

Deko 165 B on näyttävä kaksikerroksinen koti, jonka sisäänvedetty terassi talon päädyssä kiinnittää huomion. Sisäänkäyntiä suojaa katettu kuisti talon sivulla, mutta jos sade ja kura yllätti perheen pienimmät tai lemmikin, niin eteisen vieressä olevaan kylpyhuoneeseen pääsee nopeasti puhdistautumaan. Hädän ollessa suuri, myös vessa löytyy heti sisäänkäynnin jälkeen eteisen vierestä.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 142 m²
  • Kerrosala 165 m²
  • Kerrosala 250mm 160 m²
  • Makuuhuoneet 4

Tässä kodissa on alakertaan on sijoitettu pesu- ja saunatilojen lisäksi myös perheen yhteiset oleskelutilat, sekä yksi makuuhuoneista. L-mallisessa keittiössä valmistuu isompikin ateria ja yhtenäinen tila olohuoneen kanssa mahdollistaa myös vieraiden kanssa seurustelun. Kesällä kekkerit jatkuu luontevasti katetun terassin puolelle. Kelien viiletessä tunnelmoidaan takkatulen ääressä.

Yläkerrassa on kodin kolme muuta makuuhuonetta sekä kodinhoitohuone ja vessa. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on myös käytännöllinen vaatehuone. Yläkerran aulatilasta voi luoda olekeskelutilat esimerkiksi perheen nuorisolle tai jättää tila auki, jolloin olohuone muuttuu korkeaksi ja avaraksi.

Deko 165 B on viihtyisä koti, jonka sydän on olohuone-keittiö kokonaisuus! Julkisivultaan yksinkertainen mutta näyttävä talomalli, jonka ilmeikkyyttä voi muokata esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla.

Kiinnostuitko ja haluat lisätietoa Deko 165 B talomallista? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja aloitetaan teidän unelmien kodin suunnittelu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]