Deko 172 perinteinen

Deko 172 on isommankin perheen unelmakoti. Yhteen tasoon on tehokkaasti saatu mahtumaan viisi makuuhuonetta.

Tilava yksikerroksinen koti

Deko 172 on sopiva sinulle, jos tarvitset ison kodin, mutta yhdessä tasossa. Tilavat oleskelutilat ja viisi makuuhuonetta tarjoavat hyvät puitteet sekä perheen yhteisille hetkille että rauhalliset tilat lepoon tai työskentelyyn.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 155 m²
  • Kerrosala 172 m²
  • Kerrosala 250mm 168 m²
  • Makuuhuoneet 5

Perinteinen avokuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Sisään tullessa aulasta avautuu näkymä olohuoneen kautta takapihalle. Keittiö on heti eteisaulan vieressä, joten kauppakasseja ei tarvitse kiikuttaa pitkästi. Tilava keittiö on erillään olohuoneesta, joten kokkausrauha säilyy ja tiskit pysyvät katseilta piilossa. Tähän keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä ja kerralla enemmän porukkaa ruokailemaan.

Tässä kodissa on viisi erikokoista makuuhuonetta, joten jokaisella perheenjäsenellä on oma tila lepoon tai työskentelyyn. Lasten makuuhuoneet on sijoitettu omaan rauhaan talon toiseen päähän. Vanhempien makuuhuone sekä pienempi makuuhuone/työhuone on toisella puolella taloa, jossa on myös kodin peseytymistilat sekä tilava kodinhoitohuone ja tekninen tila. Saunatiloista pääsee helposti ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen kautta ja kodin toinen wc kylpyhuoneessa helpottaa lapsiperheen aamuruuhkaa.

Deko 172 perinteinen talomalli huokuu vanhan ajan tunnelmaa ja sopii hyvin perinteisempää tyyliä arvostavalle. Talo on lämminhenkinen ja maalaisromanttinen. Kiinnostuitko Deko 172 talomallista? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja kysy lisää tästä mallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]