Deko 172 moderni plus

Deko 172 on isommankin perheen unelmakoti. Yhteen tasoon on tehokkaasti saatu mahtumaan viisi makuuhuonetta.

Tyylikäs koti isommallekin perheelle

Deko 172 moderni plus on koti trenditietoiselle perheelle. Pelkistetty ja suoralinjainen latomainen ulkoasu istuu hyvin niin maalaismaisemaan kuin kaupunkiin. Isot ikkunat ja ulkoverhouksen pystypanelointi tuovat taloon näyttävyyttä. Tähän upeaan viiden makuuhuoneen kotiin mahtuu isompikin perhe lemmikkeineen.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 155 m²
  • Kerrosala 172 m²
  • Kerrosala 250mm 168 m²
  • Makuuhuoneet 5

Kotiin tulessa avautuu eteisestä heti näkymä takapihalle. Olohuoneen korkeat ikkunat avaavat maiseman upeasti ja tuovat tilaan valoa ja avaruutta. Takapihalle pääset suoraan olohuoneesta. Tilava keittiö on erillään olohuoneesta, joten kokkausrauha säilyy ja tiskit ovat katseilta piilossa. Keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä ja kerralla enemmän porukkaa ruokailemaan.

Tässä kodissa on viisi erikokoista makuuhuonetta, jotka muuttuvat helposti elämäntilanteen mukaan lastenhuoneesta vierashuoneeksi ja työhuoneeksi. Kolme makuuhuoneista on sijoitettu omaan rauhaan toiselle puolelle taloa. Kaksi muuta makuuhuonetta on toisella puolen taloa, jossa on myös kodin peseytymistilat ja kodinhoitohuone. Saunatiloista pääsee helposti ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen ulko-ovesta ja kodin toinen wc helpottaa lapsiperheen aamuruuhkaa.

Deko 172 moderni plus on tyylikäs koti maalle ja kaupunkiin. Tätä tilavaa yksikerroksista talomallia on helppo muokata perheen tarpeiden mukaan. Kysy lisää Deko 172 talomallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]