Deko 160 perinteinen

Deko 160 talomallissa on käytännöllinen pohjaratkaisu ja se istuu monipuolisesti erilaisille tonteille.

Käytännöllinen pohjaratkaisu

Deko 160 talomallin pohjaratkaisu on avara ja käytännöllinen. L-mallinen talo muodostaa suojaisan oleskelupihan ja koti kylpee luonnonvalossa, kun ikkunoita on moneen suuntaan.

Tässä kodissa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joten se sopii isommallekin perheelle. Keskellä taloa on yhteiset oleskelutilat. Keittiön ja olohuoneen väliin on sijoitettu takka, joka toimii oivana tilanjakajana. Takapihan maisemista nautitaan olohuoneen ja ruokailutilan isoista ikkunoista ja katetulle terassille pääsee näppärästi olohuoneen kautta.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 142 m²
  • Kerrosala 160 m²
  • Kerrosala 250mm 155 m²
  • Makuuhuoneet 4

Makuuhuoneet on sijoitettu eri puolille taloa ja ne tarjoavat siten perheenjäsenille rauhalliset tilat lepoon, oleskeluun ja työskentelyyn. Kodin märkätilat on sijoitettu talon siipiosaan. Kodinhoitohuoneesta on oma uloskäynti, joka sujuvoittaa arkea. Pesutiloihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta.

L-mallinen talo muodostaa suojaisan pihan ja lisää yksityisyyttä kodin pihapiiriin. Oleskelutilat ja -alueet voidaan avata kohti parasta näkymää ja ilmansuuntaa. Talomalliin voidaan myös liittää tyylisuuntaan istuva autokatos- tai autotallimoduuli, joka tuo lisää näkösuojaa oleskelupihaan ja siten lisää yksityisyyttä. Talomallia voi helposti muokata esimerkiksi peilikuvaksi, jolloin tontti ja ilmansuunnat voidaan huomioida paremmin.

Deko 160 perinteinen talomallin julkisivu huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Talo on lämminhenkinen ja maalaisromanttinen, joka istuu hyvin idylliseen maalaismaisemaan.

Kysy lisää Deko 160 talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös L-malliseen Deko 166 -talomalliin.

    [Gallery not found]