Deko 160 moderni

Deko 160 talomallissa on käytännöllinen pohjaratkaisu ja se istuu monipuolisesti erilaisille tonteille.

Avara koti ja suojaisa piha

Deko 160 on monipuolisesti erilaisille tonteille istuva talo. Urbaanilla kaupunkitontilla talon muoto rajaa valoisaan ilmansuuntaan avautuvan oleskelupihan, joka tarjoaa suojaa tiiviisti rakennetussa ympäristössä.

Tässä kodissa perheellä on tilaa nauttia yhteisistä hetkistä ja myös omasta rauhasta. Eteisen vieressä on varasto, jossa voi säilyttää esimerkiksi urheiluvälineitä. Aulasta avautuu keittiö ja olohuone, joiden välissä on takka rytmittämässä avonaista tilaa. Aurinkoisista kesäpäivistä voi nauttia suojaisalla takapihalla, jonne on kulku olohuoneesta.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 142 m²
  • Kerrosala 160 m²
  • Kerrosala 250mm 155 m²
  • Makuuhuoneet 4

Makuuhuoneet ovat väljästi mitoitettuja ja sijoittuvat eri puolille taloa tarjoten asujilleen rauhalliset olosuhteet niin lepoon, oleskeluun kuin työskentelyynkin. Kodinhoitohuone on tilava ja sen kautta kuljetaan pesutiloihin. Arkea sujuvoittaa kodinhoitohuoneen erillinen uloskäynti sekä kodin kaksi wc-tilaa.

L-mallinen talo mahdollistaa lisää yksityisyyttä kodin pihapiiriin. Deko 160 talomallin mallistoversiota voidaan käyttää pohjois-eteläsuuntaisen kadun itäpuoleisilla tonteilla ja länsipuoleisilla taas mallistoversion peilikuvaa. Oleskelutilat ja -alueet voidaan avata kohti parasta näkymää ja ilmansuuntaa. Tähän talomalliin on liitettävissä siihen istuvat autokatos- tai autotallimoduulit, joilla voidaan tuoda lisää yksityisyyttä pihaan. Mallissa yhdistyvät suomalaisen pientalosuunnittelun parhaat perinteet.

Deko 160 moderni talomalli tyylikäs kaupunkikoti. Selkeä ja moderni muotokieli ja L-mallinen pohja sopii hyvin tiiviisti rakennettuun urbaaniin miljööseen. Kiinnostuitko Deko 160 talomallista? Kysy lisää talomallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös L-malliseen Deko 166 -talomalliin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]