Deko 160 klassinen

Deko 160 talomallissa on käytännöllinen pohjaratkaisu ja se istuu monipuolisesti erilaisille tonteille.

Luonnonvaloa monesta suunnasta

Deko 160 talomalli sopii hyvin erilaisille tonteille. L-mallinen talo rajaa valoisaan ilmansuuntaan avautuvan oleskelupihan, joka tarjoaa suojaa tiiviisti rakennetussa urbaanissa ympäristössä.

Tässä kodissa on tilaa perheen yhteisiin hetkiin sekä omaa rauhaa hakeville. Kodissa on neljä makuuhuonetta, jotka ovat väljästi mitoitettuja ja sijoitettu eri puolille taloa tarjoten perheenjäsenille rauhalliset tilat niin lepoon, oleskeluun kuin työskentelyynkin. Keskellä taloa on osittain yhtenäinen keittiö ja olohuone tila. Tätä tilaa rytmittää takka, joka tuo näkösuojaa keittiön ja olohuoneen välille, mutta keskusteluyhteys tilojen välillä säilyy. Ruokailutila voidaan sijoittaa keittiön läheisyyteen, talon siipiosaan, josta on näkymä takapihalle. Ruokailun jälkeen päiväkahvit voi nauttia takapihan terassilla, jonne pääsee olohuoneesta.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 142 m²
  • Kerrosala 160 m²
  • Kerrosala 250mm 155 m²
  • Makuuhuoneet 4

Kodin märkätilat on sijoitettu talon siipiosaan. Kodinhoitohuoneessa on hyvin perheen pyykkihuollolle ja kodinhoitohuoneen erillisen uloskäynnin ansiosta pyykit voi kätevästi viedä ulos kuivumaan. Pesutiloihin ja talon toiseen wc-tilaan pääsee kodinhoitohuoneen kautta.

L-mallinen talo muodostaa suojaisan sisäpihan. Pohjois-eteläsuuntaisen kadun itäpuoleisilla tonteilla voidaan käyttää Deko 160 mallistoversiota ja länsipuolella peilikuvaa. Oleskelutilat ja -alueet voidaan avata kohti parasta näkymää ja ilmansuuntaa. Tehokas, mutta avara pohjaratkaisu tarjoaa valoisat ja hyvin varustettavat tilat. Talomalliin voidaan myös liittää tyylisuuntaan istuva autokatos- tai autotallimoduuli, joka tuo lisää näkösuojaa pihapiiriin ja lisää yksityisyyttä.

Deko 160 klassinen talomallin ulkoasu on ajaton. Julkisivu henkii modernia kaupunkitunnelmaa, mutta se sointuu myös hyvin suomalaiseen maalaismaisemaan. L-mallinen pohja sopii hyvin tiiviisti rakennettuun urbaaniin miljööseen.

Kysy lisää Deko 160 talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös L-malliseen Deko 166 -talomalliin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]