Deko 159 perinteinen

Deko 159 talomalli suomalaiseen makuun suunniteltu, toimiva yksikerroksinen koti. Tässä kodissa on rauhaa ja tilaa niin vanhemmille kuin lapsillekin.

Perinteinen ja toimiva koti

Deko 159 tuntuu kodilta. Sisäänvedetty kuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Eteisestä pääset aulaan, josta pääset keskellä taloa sijaitseviin yhteisiin oleskelutiloihin. Saarekemallinen keittiö luo tähän kotiin ylellisyyttä, se myös tarjoaa hyvin työskentely- ja laskutilaa ostoskassien purkamiseen ja ruoanlaittoon. Kodinhoitohuone on kätevästi keittiön läheisyydessä, joten pyykkiä voi pyöräyttää samalla kun perunat kiehuvat.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 142 m²
  • Kerrosala 159 m²
  • Kerrosala 250mm 155 m²
  • Makuuhuoneet 4

Keittiön ja olohuoneen välissä on seinä, joka rytmittää muutoin avonaista tilaa ja tarjoaa näkösuojaa. Väliseinän toisella puolella on takka, joka luo tunnelmaa olohuoneeseen. Tässä kodissa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joista kolme on sijoitettu samalla puolen taloa. Vanhempien makuuhuone on omassa rauhassa toisella puolen taloa ja sen yhteydessä on vaatehuone, joka tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa. Makuuhuoneesta on myös käynti kylpyhuoneeseen, jota voidaan käyttää, mikäli kodinhoitohuone halutaan pitää erillään saunaosastosta.

Deko 159 perinteinen talomalli huokuu vanhan ajan tunnelmaa ja sen maalaisromanttinen ulkoasu istuu hyvin vehreän metsän keskelle tai viljapellon laidalle. Taloon voidaan lisätä suuri katettu terassi, jonne pääsee suoraan olohuoneesta. Tontista riippuen sisäänkäynti voidaan sijoittaa joko talon päätyyn tai sivulle.

Kiinnostuitko Deko 159 talomallista? Kysy lisää tästä mallista ja miten sitä voidaan muokata teille sopivaksi. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]