Deko 159 klassinen

Deko 159 talomalli suomalaiseen makuun suunniteltu, toimiva yksikerroksinen koti. Tässä kodissa on rauhaa ja tilaa niin vanhemmille kuin lapsillekin.

Käytännöllinen koti

Deko 159 tuntuu kodilta. Pohjaratkaisu on tarkkaan suunniteltu ja jokainen detalji huolella harkittu. Keskellä taloa on yhteiset oleskelutilat. L-mallisessa keittiössä on hyvin työskentely- ja laskutilaa ostoskassien purkamiseen ja ruoanlaittoon. Ylellisyyttä kotiin tuo liedellinen saareke. Keittiön ja olohuoneen väliin on sijoitettu seinä, joka rytmittää tilaa ja tarjoaa näkösuojaa. Väliseinän toisella puolella on takka, joka luo tunnelmaa olohuoneeseen.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 142 m²
  • Kerrosala 159 m²
  • Kerrosala 250mm 155 m²
  • Makuuhuoneet 4

Tässä kodissa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joten se sopii isommallekin perheelle. Lasten huoneet ovat talon toisessa päädyssä omassa rauhassa. Talon toisessa päädyssä on vanhempien huone, kodinhoitohuone ja pesutilat. Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, joka tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa. Makuuhuoneesta on myös käynti pesutiloihin, jota voidaan käyttää, jos halutaan pitää kodinhoitohuone erillään saunaosastosta.

Deko 159 klassinen talomallin ulkoasu on selkeä ja ajaton. Tyylikäs julkisivu henkii modernia kaupunkitunnelmaa, mutta se istuu hyvin myös suomalaiseen maalaismaisemaan. Ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla. Tähän taloon voi valita myös suuren katetun terassin, jonne olisi kulku suoraan olohuoneesta. Tontista riippuen sisäänkäynti voidaan sijoittaa joko talon päätyyn tai sivulle.

Kiinnostuitko Deko 159 talomallista? Kysy lisää tästä mallista ja miten sitä voidaan muokata teille sopivaksi. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]