Deko 153E Moderni Plus

Deko 153E on suomalaiseen makuun suunniteltu, toimiva yksikerroksinen koti. Tässä kodissa on rauhaa ja tilaa niin vanhemmille kuin lapsillekin.

Toimiva pohjaratkaisu isommallekin perheelle

Tämä talo tuntuu kodilta. Heti sisään astuessa avautuu yhtenäinen ja avoin olohuone-keittiö kokonaisuus, josta muodostuu kodin sydän. Oleskelutilat tuovat tilantuntua keskellä taloa ja isot ikkunapinnat vastakkaisilla seinillä tekevät tilasta valoisan ja avaran. Saarekeittiö rytmittää tilaa ja kokkailun lomassa voi vaihtaa kuulumisia perheen kanssa.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 137 m²
  • Kerrosala 153 m²
  • Kerrosala 250mm 149 m²
  • Makuuhuoneet 4

Kodin neljä makuuhuonetta tarjoavat jokaiselle perheenjäsenelle oman tilan rauhaan ja lepoon. Kolme makuuhuoneista on sijoitettu talon toiseen päähän. Toisella puolella oleskelutiloja, omassa rauhassaan on päämakuuhone, jonka yhteydessä on tilava walk-in vaatehuone. Samasta päästä taloa löytyy myös kodin märkätilat. Reilun kokoisessa kodinhoitohuoneessa hoituu vaivatta perheen pyykkihuolto, se toimii samalla myös saunojien pukuhuoneena. Pehmeistä löylyistä pääsee näppärästi vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta.

Deko 153E moderni plus talomallin ulkoasu henkii latomaista tunnelmaa. Tyylikäs pystypanelointi ja jyrkkä harjakatto sopii hyvin niin urbaaniin miljööseen kuin maalaismaisemaan. Pohjaratkaisu on toimiva sellaisenaan, mutta myös joustavasti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. Kokonsa puolesta talo on myös mahdollista sijoittaa lähes jokaiselle tontille, sen vuoksi mallistostamme löytyy useita samoilla ulkomitoilla olevia malleja!

Kysy lisää Deko 153E talomallista ja Dekotalon muuntelumahdollisuuksista. Talomyyjämme auttavat sinua löytämään sopivat ratkaisut sinun perheelle, ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös saman kokoluokan talomalleihin Deko 153A, Deko 153B ja Deko 153D!

Ota yhteyttä ja kysy lisää