Deko 153B moderni

Deko 153 B arkkitehtisuunnittelussa on huomioitu perheiden monet tarpeet.

Joustavasti muunneltava

Tämä talo tuntuu kodilta. Heti sisään astuessa aulasta avautuu yhtenäinen ja avoin olohuone-keittiö kokonaisuus, josta muodostuu kodin sydän. Tila tuntuu avaralta ja tuo tilantuntua keskellä taloa. U-mallinen keittiö on jokaisen kotikokin unelma! Keittiössä on paljon tasotilaa ja kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla. Ruokailutilaankin mahtuu useampi nälkäinen ruokailija. Olohuoneen puolella voikin sitten ottaa ruokalepoa ja nauttia samalla takkatulen tunnelmasta.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 137 m²
  • Kerrosala 153 m²
  • Kerrosala 250mm 149 m²
  • Makuuhuoneet 4

Tähän neljän makuuhuoneen kotiin mahtuu vähän isompikin perhe. Kolme makuuhuoneista on samalla puolen taloa ja vanhempien makuuhuone on omassa rauhassa toisella puolen taloa. Kodinhoitohuone on toimiva kokonaisuus, jossa perheen pyykkihuolto on vaivatonta hoitaa. Sen yhteydessä on myös varasto, jossa voi säilyttää esimerkiksi urheiluvälineitä.

Deko 153 B moderni talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä ja moderni. Yksinkertainen muotokieli ja isot ikkunat istuvat hyvin urbaaniin miljööseen. Ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla. Tämä malli on helposti muokattavissa ja sopii monenlaisille tonteille.

Kysy lisää Deko 153 B talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös samoilla ulkomitoilla oleviin Deko 153 A, Deko 153 D ja Deko 153E talomalleihin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]