Deko 153A klassinen

Deko 153 A talomalli on hyvän arkkitehtisuunnittelun taidonnäyte. Pohjaratkaisujen muunneltavuuden ansiosta talo sopii yksilöllisesti erilaisten perheiden tarpeisiin.

Suosikkimalli erilaisille perheille

Deko 153 A on käytännöllinen ja toimivien tilaratkaisujen koti. Pohjaratkaisu muuntautuu perheen tarpeiden mukaan, jonka vuoksi talo sopii hyvin erilaisille perheille.

Tämän kodin sydän on yhtenäinen keittiö-olohuone kokonaisuus. Avara ja valoisa tila tarjoaa hyvät puitteet niin perheen yhdessäolon hetkiin, kuin myös vieraiden kestitsemiseen. Syysiltoina on mukava laittaa takkaan tulet ja nauttia sen hehkusta sohvalla viltin alla, teekuppi kädessä.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 137 m²
  • Kerrosala 153 m²
  • Kerrosala 250mm 149 m²
  • Makuuhuoneet 4

Tämä koti sopii isommallekin perheelle. Talossa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joista isoin on sijoitettu talon toiselle puolelle omaan rauhaan. Tämän huoneen yhteydessä on myös vaatehuone, joka tarjoaa mukavasti säilytystilaa. Peseytymistilat ovat keskellä taloa ja niihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös varastotilaa sekä oma uloskäynti, josta voi viedä pyykit ulos kuivumaan.

Deko 153 A klassisen talomallin ulkoasu on ajaton. Tyylikäs muotokieli henkii modernia kaupunkitunnelmaa, mutta istuu myös hyvin suomalaiseen maalaismaisemaan. Tämä suosikkimalli on mahdollista sijoittaa lähes jokaiselle tontille ja pohjaratkaisua voi muokata monipuolisesti.

Kysy lisää Deko 153 A talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille yksilöllinen koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös samoilla ulkomitoilla oleviin Deko 153 B, Deko 153 D ja Deko 153E talomalleihin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]