Deko 116 perinteinen

Tämän kodin lähtökohtana on aktiivisen arjen sujuminen. Huolellisella suunnittelulla on luotu puitteet turvalliselle ja toimivalle elämälle kiireenkin keskellä.

Koti aktiiviseen arkeen

Perinteinen koti suomalaisessa maisemassa. Huolellisella suunnittelulla tähän kotiin on luotu puitteet toimivaan elämään kiireellisen arjen keskellä.

Deko 116 on asiakkaidemme suosikkimalli, eikä turhaan. Pohjaratkaisu on toimiva monelle perheelle, mutta se on myös helposti muunneltavissa. Sisäänkäyntiä suojaa katettu avokuisti, josta on käynti aulaan. Kodin sydän on avara keittiö-olohuone kokonaisuus, joka on luontevasti keskellä taloa. L-mallinen keittiö on tilankäytöltään tehokas ja sujuvoittaa arjen ruokailuja. Ruokailun jälkeen voi siirtyä olohuoneeseen ruokalevolle. Väliseinä rajoittaa näköyhteyttä olohuoneesta keittiöön, joten mahdolliset tiskit ovat katseilta piilossa.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 102 m²
  • Kerrosala 116 m²
  • Kerrosala 250mm 112 m²
  • Makuuhuoneet 3

Tämä koti on perheasunto, joka sopii kaikille. Talon kolme tilavaa makuuhuonetta on sijoitettu talon kulmiin ja tarjoavat siten perheen jäsenille rauhalliset tilat oleskeluun, lepoon tai työskentelyyn. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, joka tarjoaa säilytystilaa. Lisäksi kodinhoitohuoneen yhteydessä oleva tekninen tila toimii tarvittaessa myös varastona. Perheen pyykit hoituvat näppärästi kodinhoitohuoneessa, joka on keittiön vieressä. Kodinhoitohuone toimii myös tarvittaessa perheen arkieteisenä, sillä sen sisäänkäynnin kautta pääsee suoraan pesutiloihin. Huonolla kelillä lasten kuravaatteita ei tarvitse liikutella asuintilojen läpi, vaan ne saadaan putsattua heti sisään tullessa.

Deko 116 perinteinen talomallin ulkoasu huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Julkisivultaan lämminhenkinen ja tyyliltään perinteisen maalaisromanttinen talo istuu hyvin idylliseen maalaismaisemaan. Perinteisestä julkisivusta huolimatta talo on varustettu nykyaikaisella rakennustekniikalla.

Kiinnostuitko Deko 116 talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]