Deko 116 moderni

Tämän kodin lähtökohtana on aktiivisen arjen sujuminen. Huolellisella suunnittelulla on luotu puitteet turvalliselle ja toimivalle elämälle kiireenkin keskellä.

Tehokas ja toimiva

Deko 116 talomalli on asiakkaiden suosikki, ei suotta: arki sujuu, kun kaikelle tarpeelliselle on paikkansa ja kodin tilat ovat tarkkaan harkitut. Sisäänkäyntiä suojaa katettu avokuisti, josta päästään aulaan. Avara keittiö-olohuone -kokonaisuus on luontevasti keskellä taloa ja tarjoaa tilaa perheen yhdessäololle. L-mallinen keittiö on tilankäytöltään tehokas ja sujuvoittaa arjen ruokailuja. Olohuoneen ja keittiön läheisyys luo hyvin toimivat puitteet erilaisille kodin juhlille.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 102 m²
  • Kerrosala 116 m²
  • Kerrosala 250mm 112 m²
  • Makuuhuoneet 3

Tämä koti on perheasunto, joka sopii kaikille. Kolme tilavaa makuuhuonetta on sijoitettu eri puolille taloa ja siten ne tarjoavat asujille rauhalliset tilat oleskeluun, lepoon tai työskentelyyn. Vaatehuone tarjoaa säilytystilaa ja tekninen tila toimii tarvittaessa myös pienenä varastona. Keittiöstä pääsee kodinhoitohuoneeseen ja peseytymistiloihin. Kodinhoitohuoneessa on talon toinen uloskäynti, mistä on kätevä toimittaa arjen askareita ja saunojakin pääsee vilvoittelemaan.

Deko 116 moderni talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä ja moderni. Yksinkertainen muotokieli ja isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla. Tämä suosikkimalli on helposti ja monipuolisesti muunneltavissa perheen tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko Deko 116 talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]