Ota yhteyttä myyntiedustajaan – hyödynnä etätapaaminen

Palvelevat talomyyjämme ovat valmiita auttamaan Sinua heti hankkeesi alusta alkaen. Saat heiltä apua ja neuvoja mm. sopivan talomallin löytämisessä, pohjaratkaisun muutoksissa ja sisustusmateriaalien valinnoissa. Muuttovalmiin Dekotalon voi suunnitella myös täysin etänä! Ota yhteyttä ja aloita kodin suunnittelu yhdessä alueesi edustajan kanssa! Voit varata ajan soittamalla, sähköpostilla tai vaikka Whatsappilla!

UUSIMAA Myyntialueet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi ja Kauniainen

Sanni Pohjonen
045 6340786
Petikontie 4, 01720 Vantaa
sanni.pohjonen@nulldekotalo.fi

Voit varata suoraan kalenteristani sinulle sopivan ajan.
VARAA TAPAAMINEN

Minulta saa avointa, rehellistä ja tehokasta palvelua suurella sydämellä ja asiakasta kuunnellen. Kokemusta löytyy rakennusalalta 15-vuoden ajalta, joten luvassa on myös suoraa puhetta rakentamisesta.

Rakastan arkkitehtuuria ja lempiharrastukseni on selailla erilaisia pohjakuvia sekä kävellä omakotitaloalueilla ihastelemassa taloja. Kokemus, suorapuheisuus ja kiinnostus alaan tekevät minusta lyömättömän kumppanin elämäsi tärkeimpään projektiin. 

Yhdessä löydämme juuri teidän perheelle parhaimman ratkaisun. Soita tai laita viestiä, niin aletaan suunnittelemaan teille uutta kotia!

Löydät minut myös Instagramista @dekotalo_sannipohjonen

UUSIMAA JA LÄNSI-UUSIMAA Myyntialueet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi ja Kauniainen | Lohja, Kirkkonummi, Raasepori, Vihti, Hanko, Karkkila, Inkoo ja Siuntio

Aarnematti Keinänen
050 4369 684
Petikontie 4, 01720 Vantaa
aarnematti.keinanen@nulldekotalo.fi

Voit varata suoraan kalenteristani sinulle sopivan ajan.
VARAA TAPAAMINEN

Etsitkö luotettavaa ja sitoutunutta talomyyjä, joka auttaa ottamaan ensi askeleet elämäsi merkittävämmän hankkeen kanssa? Minun avullani löydät maata jalkojen alle ja selkeän suunnan rakentamisen polulle. Tavoitteenani on auttaa jokaista ensirakentajaa ymmärtämään kokonaisvaltaisesti, mitä rakennusprojekti tarkoittaa.  Haluan, että sinulla on turvallinen matka ja askelmerkit selvillä.

Asun itse Dekotalossa, joten tiedän, millaista tietä olen sinulle viitoittamassa. Olen erittäin sitoutunut projektiin ja asiakkaaseen ja voinkin ilolla todeta, että asiakastyytyväisyys on osaltani erinomaisella tasolla. Työssäni olen aktiivinen ja aikaansaava, luonteeltani positiivinen, lämmin ja ystävällinen.

Tapaamiset järjestyvät Vantaan toimistolla tai helposti myös etätapaamisena. Lisäksi voit kutsua minut vaikka tontillesi tai tavataan teillä kotona. Ihan mikä teille on helpoin ratkaisu. Palvelen asiakkaitani myös englanniksi. 

Ota yhteyttä ja katsotaan, millainen tie meillä olisi yhdessä matkattavana!

UUSIMAA JA LÄNSI-UUSIMAA Myyntialueet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi ja Kauniainen | Lohja, Kirkkonummi, Raasepori, Vihti, Hanko, Karkkila, Inkoo ja Siuntio

Rale Salonen
040 711 2133
Petikontie 4, 01720 Vantaa
rale.salonen@nulldekotalo.fi

Voit varata suoraan kalenteristani sinulle sopivan ajan.
VARAA TAPAAMINEN

Kun tiedät haluavasi luotettavan ja täsmällisen ammattilaisen elämäsi suurimman hankinnan avuksi, ota yhteyttä! Olen työotteeltani rauhallinen, mutta rautainen talomyyjä, jolta saat avointa, rehellistä ja suorapuheista palvelua.
Huomioin aina asiakkaiden tarpeet sekä toimin suunnitellun budjetin valossa. Olen idearikas osaaja ja autan mielelläni niin taloon liittyvissä asioissa kuin muissakin matkalla tulevissa kysymyksissä. Kärsivällisyys on hyveeni ja suoraselkäisyys istutettu minuun syvälle. On ilo tehdä talokauppaa hyvällä omallatunnolla, aina asiakkaaseen parhaansa panostaen.

Vaikka sinulla ei olisi vielä tonttia tiedossa, olen valmis auttamaan myös alussa olevalla matkalla. Soita tai laita viestiä!

Löydät minut myös Instagramista @dekotalo_rale

KESKI-SUOMI Myyntialueet: Jyväskylä, Jämsä, Äänekoski, Laukaa, Muurame, Hankasalmi, Petäjävesi, Konnevesi, Uurainen ja Toivakka

Jesse Leed
040 711 2110
Vasarakatu 1 C, 40320 Jyväskylä
jesse.leed@nulldekotalo.fi

Voit varata suoraan kalenteristani sinulle sopivan ajan.
VARAA TAPAAMINEN

Jyväskylän sydämessä sinua palvelee Keski-Suomen talomyynnin rautainen ammattilainen – rakentamisen, elämisen ja ennen kaikkea parhaan palvelun erikoismies.

Oman rakennusprojektin ja perheen kasvun myötä kasvanut laajempi ymmärrys elämästä, lapsiperhearjesta ja rakentamisesta on luonut vahvan pohjan erittäin pidettynä ja kehuttuna talomyyjänä. Asiakkaan verkkareihin hyppääminen on minulle omien kokemusten siivittävänä luontevaa ja helppoa. Lisäksi olen Dekotalon myyntitiimin luotettava konkari ja teen työni suurella sydämellä.

On hienoa päästä elämään unelman rakentumista asiakkaan kanssa – onhan se pitkä projekti myös myyjälle. Siinä tutustuu perheeseen ja asiakkaan taloon todella perustuksia myöden.

Löydät minut myös Instagramista @deko_jesse

VARSINAIS-SUOMI Myyntialueet: Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Loimaa, Uusikaupunki, Naantali, Parainen, Lieto, Somero, Paimio, Laitila, Kemiönsaari, Pöytyä, Mynämäki, Masku, Rusko, Nousiainen, Aura, Sauvo, Vehmaa, Koski Tl, Pyhäranta, Marttila, Taivassalo ja Oripää

Juuso Ikonen
040 711 2118
Puutarhakatu 15 D, 20100 Turku
juuso.ikonen@nulldekotalo.fi

Voit varata suoraan kalenteristani sinulle sopivan ajan.
VARAA TAPAAMINEN

Olen Juuso Ikonen, rakennusalan ammattilainen ja Varsinais-Suomen alueen Dekomyyjä.  Minulle on tärkeintä löytää sopivia ratkaisuja, jotka tukevat juuri sinun arkeasi, unelmia ja budjettia. Olen aiemmin auttanut satoja asiakkaita kodin remonttien onnistumisessa ja nykyisessä työssäni saan auttaa asiakkaitani unelmien kodin toteutuksessa.

Minusta saat osaavan ammattilaisen kumppaniksi raksamatkallesi. Taustaltani löytyy rakennusalan kokemusta kirvesmiehen hommista monen vuoden ajalta, sillä koulutukseltani olen talonrakentaja. Vapaa-ajalla minut löytää usein urheilun parista, joko golfkentältä tai jääkiekkokaukalosta. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat apua kodin suunnittelussa tai sinulla on kysyttävää rakentamiseen liittyen. Autan mielelläni! Voit soittaa, laittaa sähköpostia, Whatsapp -viestiä tai varata ajan kalenteristani, mikä vain sinulle on helpointa.

Löydät minut myös Instagramista @dekotalo_ikonen

KANTA-HÄME JA ITÄ-UUSIMAA Myyntialueet: Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa, Janakkala, Hattula, Loppi, Hausjärvi, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Humppila | Porvoo, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Loviisa, Mäntsälä, Sipoo, Askola, Pornainen, Lapinjärvi, Pukkila ja Myrskylä

Miika Ahola
040 711 2129
Petikontie 4, 01720 Vantaa
miika.ahola@nulldekotalo.fi

Olen 30-vuotias, luonteeltani avoin, suora ja helposti innostuva Dekotalon omistautunut talomyyjä. Työssäni nautin eniten asiakkaiden
kohtaamisesta ja heidän tulevan kotinsa hahmottelemisesta paperille. Talojen pohjat pyrinkin aina suunnittelemaan asiakkaan kanssa yhdessä toiveet, tarpeet ja tontin olosuhteet huomioiden. Näin saan asiakkaiden kanssa yhdessä luotua heille kodin, jossa sekä arki että juhla toimivat. Näistä muutama esimerkki löytyykin verkkosivujemme kokemuksia osiosta.

Talomyyjäksi tieni on kulkenut erilaisten remontti- ja putkitöiden kautta. Mielenkiintoni talomyyntiä kohtaan heräsi lopullisesti edellisen kotini kokonaisuutta suunnitellessa, pohjaa hahmotellessa sekä unelmaa rakentaessa. Ammattini puolesta olen altis kehitykselle tässäkin suhteessa ja koska nälkä kasvaa syödessä, minulla on jo meneillään uusi talonrakennusprojekti. Olenkin siinä suhteessa loistava kokemusasiantuntija ja vertaistuki omille asiakkailleni.

Vapaa-aikani vietän perheen parissa sekä salibandyä pelaillen ja perhoa lapissa uittaen.

Ota reippaasti yhteyttä, niin suunnitellaan teille kodikas Dekotalo omien toiveidenne mukaan.

Löydät minut myös Instagramista @dekotalo_miika

 

UUSIMAA Myyntialueet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi ja Kauniainen

Toni Rantalainen
040 711 2131
Petikontie 4, 01720 Vantaa
toni.rantalainen@nulldekotalo.fi
 

Filosofiani talomyyjänä kiteytyy siihen, että haluan jokaisen taloprojektin kohdalla antaa asiakkaalle parhaaseen lopputulokseen tähtäävää palvelua, sillä asiakastyytyväisyys on suurin motivaation lähteeni.

Olen itse rakentanut Dekotalon ennen talomyyjäksi ja Dekotalolle siirtymistä. Kykenen asettautumaan asiakkaan saappaisiin ja tunnen koko prosessin myös asiakkaan näkökulmasta. Olen huomannut sekä työuralla, että oman rakennusprojektini aikana, kuinka tärkeää ensirakentajille on selkokielinen asioiden läpikäyminen.

Persoonana olen tarkka ja joustava, asiakasta kuunteleva sekä rento ja helposti lähestyttävä. Palvelen asiakkaitani myös englanninkielellä.
Tehdään yhdessä teille elämänne koti!

Löydät minut myös Instagramista @talo_toni

PIRKANMAA Myyntialueet: Tampere, Nokia, Sastamala, Kangasala, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Pirkkala, Hämeenkyrö, Orivesi, Ikaalinen, Pälkäne, Urjala, Ruovesi, Vesilahti ja Juupajoki

Sanna Johansson
040 711 2117
Vuoreksen Puistokatu 76, 33870 Tampere

sanna.johansson@nulldekotalo.fi

Minussa kohtaavat ja kolahtavat nämä kolme luonteenpiirrettä sekä arvoa: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja intohimo. Suunnittelen talopaketin aina tiimityönä yhdessä asiakkaan kanssa. Jokaisessa projektissa otan asiakkaan tarpeet, toiveet, unelmat ja budjetin täysin yksilöllisesti huomioon. Työssäni yksikään päivä tai projekti ei ole samanlainen. 

Teen työtäni suurella sydämellä, kelloon katsomatta korkealla intohimolla varustettuna. Tavoitteena minulla on aina ylittää asiakkaan odotukset. 

Mikäli etsit sosiaalista, luotettavaa ja helposti lähestyttävää talomyyjää Pirkanmaalta, olen etsimäsi henkilö! Aloitetaan yhdessä toteuttamaan juuri teidän unelmienne kotia. 

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia minulle. Vastaan mielelläni myös WhatsApp-viesteihin, mikä vain on teille helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Löydät minut myös Instagramista @dekotalojohansson 

PÄIJÄT-HÄME JA ITÄ-UUSIMAA Myyntialueet: Lahti, Heinola, Hollola, Orimattila, Asikkala, Iitti ja Kärkölä | Porvoo, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Loviisa, Mäntsälä, Sipoo, Askola, Pornainen, Lapinjärvi, Pukkila ja Myrskylä

Timo Aaltonen
040 711 2122
Lahti / Päijät-Häme
timo.aaltonen@nulldekotalo.fi

Kokenut Päijät-Hämeen rakennusalan ammattilainen palveluksessasi!

Minulta löytyy 16-vuoden kokemus talojen rakentamisesta, joten alan tuntemus perustuksia myöten on kohdallani totisinta totta. Olen vuosien varrella toteuttanut useita taloja asiakkaille alusta loppuun saakka, joten kykenen katsomaan kokonaisuutta – nyt myös talomyyjän silmin.

Talomyyjän työssä taustani on ehdoton vahvuuteni. Jos kaipaat raksamatkan rinnalle vahvaa tietämystä rakentamisen eri vaiheista, olen juuri tuo alansa asiantuntija ja luotettava valinta. Intohimoinen suhtautuminen rakentamiseen on johtanut myös siihen, että olen suunnitellut ja rakentanut itselleni jo 4 taloa. Kykenen asettautumaan loistavasti myös asiakkaan askelmiin, koska olen itse kiivennyt samoja portaita. Haluan juuri sen vuoksi tuoda ammattitaitoni asiakkaiden käyttöön, jotta voin auttaa askelissa kohti jokaisen omaa talounelmaa. 

Luonteeltani olen palvelualtis, helposti lähestyttävä, rehellinen ja kunnianhimoinen. Viiden lapsen isänä tiedän kokemuksesta mitä pieni tai suuri perhe tarvitsee kodin toimivuuteen. Dekotalon loistavan tuotteen ja toimivan tiimimme lisäksi minulla on laaja rakennusalan ammattilaisten verkosto ympärilläni.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan teidän talohaaveista ja toteuttamisen mahdollisuuksista!  

Myyntijohtaja

Mika Issakainen
0440 575357
mika.issakainen@nulldekotalo.fi

Olen Dekotalon myyntitiimin nokkamies ja suunnannäyttäjä. Kotoisin olen Itä-Suomesta ja ammatiltani puuseppä. Molemmat faktat kiteyttävät taakseen useita tarinoita. Itä-Suomalaisuus istuu minussa syvällä ja vaikka olenkin asuttanut Suomea sen jokaisessa ilmansuunnassa, ei äidinmaidosta kumpuavaa itäsuomalaista rupattelukulttuuria saa minusta irti millään. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja saatankin piipahtaa talomyyjiemme asiakastapaamisissa tervehtimässä ja vaihtamassa ajatuksia.

Olen luonteeltani avoin, vilpitön, energinen ja ennen kaikkea positiivinen. Tiedonjanoinen luonteeni haluaa myös kuulla ja aistia, mitä kentällä tapahtuu. Olenkin mielelläni myyntitiimin tukena ja sitä kautta kehittämässä Dekotalon asiakaskokemusta juuri teitä asiakkaita varten.

Nuoren puusepän tarina jatkui koulun jälkeen myynnin pariin, joka veti magneetin lailla minua puoleensa. Sitä uraa on kohta 30 vuotta takana ja valoisa tulevaisuus edessä, sillä täällä Dekotalolla meillä on huikea tiimi jota saan valmentaa. Työn vastapainoksi pidän huolta itsestäni pääsääntöisesti jääkiekkoharrastuksen kautta, joka opettaa monia työelämässäkin tarvittavia pelinlukutaitoja sekä nojaa tiimityön tärkeyteen.

Mottoni onkin, että pelaa niin kuin opetat!

Töihin meille?

SINUN KUVASI TÄSSÄ? Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi tai Keski-Suomi

Dekotalolle talomyyjäksi
lähetä avoin hakemus
rekry@nulldekotalo.fi
Aihekenttään ”talomyyjä”

Inspiroidutko asiakkaista, onko ihmisten kohtaaminen intohimosi?
Hoidatko työsi tarkasti, toimitko systemaattisesti ja toteutatko asiat taidolla sekä tunteella? Haluaisitko olla osana yrityksen kasvutarinaa sekä mukana ihmisten suurimpien hankintojen sekä unelmien toteuttamisessa?
Lisäksi sinusta löytyy juuri oikeanlaista asennetta ja tekemisen meininkiä?

Dekotalon myyntitiimi on nuorekas, idearikas, palvelualtis ja ammattitaitoinen. Osana tätä tiimiä tulee sinun olla joukkuepelaaja, joka kuitenkin kykenee yksilösuorituksiin ja itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla tulee olla hallussa perus tietojenkäsittelytaidot, omaksut uudet ohjelmistot ketterästi ja olet valmis oppimaan uutta. Olet omalta osaltasi mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä ja takaamassa asiakaspalvelun laadukkuuden. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää!

Talomyyjän tehtävissä kokemus rakennusalalta on ehdottomasti plussaa, mutta ei välttämätöntä. Jos kuitenkin historiastasi löytyy osaamista rakentamisen, sisustus-, keittiösuunnittelun tai muun alaan liittyvän työn parista, on perustukset osaavalle talomyynnille jo valettu.
Aiempaa kokemusta tärkeämpää meille Dekotalolla on kuitenkin asenne elämään ja työntekoon! Me etsimme tehtävään sopivaa potentiaalista persoonaa, josta teemme talomyynnin osaavan ammattilaisen. Oletko se sinä?

Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä