Mallinuskuva Dekotalon Lohjan Asuntomessukohteesta

Asuntomessut 2021 – Dekotalo Kuulas

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjalla 9.7.-8.8.2021. Messualue sijaitsee Lohjanjärven rannalla Hiidensalmessa, jonne Dekotalo toteuttaa näyttävän yksikerroksisen talon. Dekotalo Kuulas on ulkoapäin raikkaan moderni ja sisältä avara ja valoisa. Pohjaratkaisu on väljä, mutta samalla tehokas – huoneistoalaa tässä kolmen makuuhuoneen talossa on 129 m².

Lue lisää Lohjan Asuntomessuista.

Dekotalo Kuulas -messutalo on myytävänä

Haluaisitko asua näyttävässä kodissa, Lohjan keskustan tuntumassa, loistavien kulkuyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä? Upea messutalomme valmistuu hyvää vauhtia ja etsimme siihen nyt tulevia asukkaita. Voisiko tämä kolmen makuuhuoneen avara ja valoisa talo olla sinun tuleva koti? Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja kerromme lisää!

Ota yhteyttä

  Väljä pohjaratkaisu, tehokkaat neliöt

  Messutalon on suunnitellut arkkitehti Antti Heikkilä yhdessä Dekotalon kanssa. Rakennuksen makuuhuoneet ja saunaosasto ryhmittyvät avaran oleskelutilan ympärille. Pohjaratkaisu on väljä, mutta samalla tehokas. Luonnonvalo pääsee rakennuksen sisään laajojen ikkunapintojen kautta ja sisätilat jatkuvat visuaalisesti katetuille terasseille, jotka ovat tarpeen mukaan lasitettavissa. Rakennus on suunniteltu siten, että luonnonvaloa riittää, mutta lämpökuorma ei muodostu suureksi. Epäsymmetrinen harjakatto antaa talolle omaleimaisen ilmeen. Autosta pääsee mukavasti kuivin jaloin kodinhoitohuoneeseen, jota voi käyttää myös arkieteisenä.

  Pohjakuva

  Seuraa messutalon valmistumista

  Kerromme Kuulas-kuulumisia blogissamme ja kohteen Instagram-tilillä! Dekotalo Kuulas valmistuu hyvää vauhtia, talo nousi harjakorkeuteen lokakuussa ja sisätöihin päästään jo ennen joulua. Tule seuraamaan kohteen valmistumista!

  Kuulas-kuulumisia blogissa
  Dekotalo Kuulas Instagramissa

  Dekotalo Kuulas blogissa lisätietoja

  Dekotalo Kuulas perustiedot:

  • Huoneistoala: 129 m²
  • Huoneiston kokoonpano: 4h +k + kph + s + khh + wc
  • Kerrosluku: 1
  • Talotehdas: Deko-Talo Oy
  • Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä
  • Sisustussuunnittelu: Ideaa Design / Memmu Pitkänen

  Suunnitteletko rakentamista?

  Autamme sinua mielellään kodin suunnittelussa, ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

   Sulje

    Tilaa ilmaiseksi uusi Talokirja.


    .

    Sulje

     Lataa ilmainen asuntomessulehti!