Asuntomessut

Jokakesäiset asuntomessut tarjoavat runsaasti ideoita sekä uusimmat trendit rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen. Asuntomessuilla pääset myös tutustumaan Dekotalon laatuun ja muuntelumahdollisuuksiin, sillä kohteemme on usein muokattu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Vuoden 2021 Asuntomessuja vietetään heinäkuussa Lohjalla, jossa Dekotalo on myös mukana!

Mallinuskuva Dekotalon Lohjan Asuntomessukohteesta

Lohjan Asuntomessut 2021

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjalla 9.7.-8.8.2021. Messualue sijaitsee Lohjanjärven rannalla Hiidensalmessa, jonne Dekotalo toteuttaa näyttävän yksikerroksisen talon. Dekotalo Kuulas on ulkoapäin raikkaan moderni ja sisältä avara ja valoisa. Pohjaratkaisu on väljä, mutta samalla tehokas – huoneistoalaa tässä kolmen makuuhuoneen talossa on 129 m².

Tutustu Dekotalo Kuulaseen>

Tuusulan Asuntomessut 2020

Asuntomessujen 50. juhlavuoden messut järjestetiin Tuusulan Rykmentinpuistossa. Dekotalo Ruuti (kohde 8) on moderni kaksikerroksinen talo, jonka musta pystypanelointi ja liki kymmenen metrin korkeuteen nouseva harjakatto henkivät latomaista tunnelmaa. Modernia ilmettä talolle antavat isot ikkunat sekä sisennetyt parveke ja terassi.

Tutustu Dekotalo Ruutiin >

Kouvolan Asuntomessut 2019

Kouvolan Asuntomessukohteemme on moderni ja valoisa Dekolaku (kohde 21). Nimensä mukaisesti talo on ulkoapäin musta kuin lakritsi. Tyylikäs julkisivu kätkee kuitenkin sisäänsä vaalean harmonisen sisustuksen, jossa herkutellaan mustilla yksityiskohdilla.

Tutustu Dekolakuun >

Porin Asuntomessut 2018

Dekotalo Villa Vaski (kohde 33) on moderni ja valoisa koti, jonka suunnittelun keskiössä oli perheen eri elämäntilanteiden huomioiminen ja neliöiden tehokas käyttö. Kaunis jokimaisema huomioitiin sisätilojen järjestystä suunnitellessa ja talon sijoittamisessa tontille.

Tutustu Dekotalo Villa Vaskeen >

Sulje

    Tilaa ilmaiseksi uusi Talokirja.


    .

    Sulje

      Lataa ilmainen asuntomessulehti!