DEKOTALO VILLA VASKI

Asuntomessut, kohde 33

Voita majoitus ja liput Porin Asuntomessuille!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa majoituspaketin Porin Asuntomessuille 6.7.-5.8.2018! Palkinto sisältää majoituksen ja pääsyliput kahdelle. Lisäksi arvomme osallistuneiden kesken joka viikko (24-27) 2 lippupakettia (sis. 2 pääsylippua/paketti). Täytä oheinen lomake ja osallistut arvontaan. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Rakentaminen on minulle ajankohtaista. Haluan Dekotalon taloedustajan ottavan minuun yhteyttä.Rakentaminen ei ole minulle ajankohtaista.

Tämän kilpailun järjestää Dekotalo Oy. Antamiasi tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujat hyväksyvät nämä säännöt arvontaan osallistuessa.

Asuntomessut kohde 33: Dekotalo Villa Vaski
4h + k + s + autotalli/-katos/varasto

Tervetuloa Porin Asuntomessuille tutustumaan Dekotalon kohteeseen. Messualueen viimeinen kohde, Dekotalo Villa Vaski, on kirsikkana kakun päällä. Tämä moderni ja valoisa koti on suunniteltu perheen eri elämäntilanteet huomioiden ja neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Ikkunat kehystävät tauluja maisemasta ja Kokemäenjoki avautuu upeasti niin olohuoneen kuin vanhempien makuuhuoneen ja saunan ikkunoista!