Asuntomessut

Jokakesäiset asuntomessut tarjoavat runsaasti ideoita sekä uusimmat trendit rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen. Asuntomessuilla pääset myös tutustumaan Dekotalon laatuun ja muuntelumahdollisuuksiin, sillä kohteemme on usein muokattu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Vuoden 2020 Asuntomessuja vietetään elokuussa Tuusulassa, jossa Dekotalo on myös mukana! Tutustu Tuusulan messukohteeseemme alla, katso myös aiemmat kohteemme!

Tuusulan Asuntomessut 2020

Asuntomessujen 50. juhlavuoden messut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuistossa. Dekotalo Ruuti (kohde 8) on moderni kaksikerroksinen talo, jonka musta pystypanelointi ja liki kymmenen metrin korkeuteen nouseva harjakatto henkivät latomaista tunnelmaa. Modernia ilmettä talolle antavat isot ikkunat sekä sisennetyt parveke ja terassi.

Tutustu Dekotalo Ruutiin >

Kouvolan Asuntomessut 2019

Kouvolan Asuntomessukohteemme on moderni ja valoisa Dekolaku (kohde 21). Nimensä mukaisesti talo on ulkoapäin musta kuin lakritsi. Tyylikäs julkisivu kätkee kuitenkin sisäänsä vaalean harmonisen sisustuksen, jossa herkutellaan mustilla yksityiskohdilla.

Tutustu Dekolakuun >

Porin Asuntomessut 2018

Dekotalo Villa Vaski (kohde 33) on moderni ja valoisa koti, jonka suunnittelun keskiössä oli perheen eri elämäntilanteiden huomioiminen ja neliöiden tehokas käyttö. Kaunis jokimaisema huomioitiin sisätilojen järjestystä suunnitellessa ja talon sijoittamisessa tontille.

Tutustu Dekotalo Villa Vaskeen >

Sulje

Tilaa ilmaiseksi uusi Talokirja.


.

Sulje

Lataa ilmainen asuntomessulehti!