Kokenut ja turvallinen kumppani

Deko-Talo Oy on kasvanut lyhyessä ajassa Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, jonka osaamiseen sinä voit luottaa! Valmiita yksilöllisiä Dekotaloja on Suomessa jo useita satoja ja henkilökuntamme on ollut toteuttamassa tuhansia omakotitaloja suomalaisille. Dekotalon omistajat ovat luoneet valmistalokonseptin ja haluavat kehittää sitä edelleen. Yrityksen perustamisesta lähtien, muuttovalmiina talotoimittajana Dekotalo on halunnut panostaa laadukkaaseen sisustukseen ja hyvään varusteluun.

Kotimainen yritys

Deko-Talo Oy on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Meidän asiakkaanamme voit luottaa siihen, että yritystoiminta on pitkäjänteistä ja terveellä pohjalla. Vastuullisuus ja yhteiskuntavelvoitteiden hoitaminen ovat meille tärkeitä arvoja ja siksi olemme Suomen Yrittäjät ry:n jäsen ja kuulumme Vastuu Groupin Luotettava Kumppani-ohjelmaan. Olemme ansainneet Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka myönnetään yrityksille, joiden luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Suomen Vahvimmat sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.

Dekotalon asiakkaana voit olla varma siitä, että yritystoiminnan verot maksetaan ajallaan ja että yritystoiminnan tuottama tulos jää Suomeen.

Lue asiakkaiden kokemuksia Dekotalosta

 

Yksilöllisiä valmistaloja

Dekotalon uniikin Kotiarkkitehtipalvelun avulla voimme toteuttaa perheenne yksilölliset toiveet ja unelmat, kuitenkin pitäen mielessä talon rakentamiskustannukset. Yksi tärkeimpiä tehtäviämme onkin auttaa omakotitalon rakennuttajaa pitämään yksilöllisen kodin rakentamiskustannukset hallussa. Siksi uskallammekin sanoa, että saat aidon ja yksilöllisen Dekotalon tavallisen talon hinnalla! Kaiken lisäksi olemme kehittäneet ainutlaatuisen Deko-sertifikaatin mittaamaan ja valvomaan Dekotalon korkeaa laatua suunnittelusta toteutukseen saakka.

Laskemme kokonaiskustannusarvion teidän rakennushankkeelle.

TuplaWarma -rakenne

Saumaton ja tiivis elementtirakenteemme on tutkitusti energiatehokas sekä kestävä. Innovatiivisessa TuplaWarma -rakenteessa ja toimitustavassa yhdistyvät paikalla rakentamisen joustavuus ja elementtirakentamisen nopeus ja kuivaketjun hallinta. Suurin osa Dekotaloista toimitetaan täysin Muuttovalmiina, mutta tarjoamme myös Sisusta Itse -toimitusvaihtoehdon, jolloin asiakas saa itse sisustaa ja kalustaa kotinsa sisäpinnat täysin vapaasti omien valintojensa mukaisesti.

Dekotalon vahvat ylivoimatekijät erottavat meidät yleisesti muista valmistalotoimittajista puolueettomien tutkimuslaitosten mittauksissa! Asiakkailtamme saamme jatkuvasti kiitosta muun muassa näistä ylivoimatekijöistämme:

• Yleinen laatutaso
• Toimitusnopeus
• Tilaratkaisujen sopivuus
• Talomallien ulkonäkö
• Yksilöllisyys
• Edullinen hintataso
• Hyvä myyjäpalvelu

Voimmeko auttaa teidän unelmien toteutuksessa?

Oman kodin suunnittelu alkaa ideoista ja unelmista sekä sopivan talomallin valinnasta. Voit tutustua mallistoomme nettisivuillamme, selata sähköistä talokirjaa kotisohvalla tai tilata painettu esite kotiin maksutta. Jos sinulla heräsi jotain kysymyksiä, voit jättää meille yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä, yhteystiedot löydät täältä.