Dekotalon avoimet työpaikat

Yrittäjäpohjainen Kirvesmies, Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi

Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme nyt Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan -ja Varsinais-Suomen alueille

YRITTÄJÄPOHJAISIA KIRVESMIEHIÄ

omakotitalotyömaille elementin pystytykseen, sekä pystytyksen jälkeiseen lopputyöhön.
Työ on ympärivuotista ja jatkuvaa. Yritysparilta tai -porukalta toivotaan aiempaa kokemusta pientalojen pystytyksestä. Työryhmältä vaaditaan suomen kielen taitoa.
Sen lisäksi että olet alasi ammattilainen, tunnollinen ja tarkka tekijä sekä tinkimätön työn jäljestä, omaat myös asiakaslähtöisen ajattelutavan. Me Dekotalolla haluamme hoitaa prosessin jokaisen vaiheen asiakaspalvelusta tinkimättä.

Meillä pääset mukaan tekemisen meininkiin ja kiinni ympärivuotiseen pystytystahtiin. Tähän kantoon kannattaa iskeä kirveensä kiinni!

Lisätietoja työtehtävästä antaa tuote- ja hankintapäällikkö Pasi Kurkela, pasi.kurkela@dekotalo.fi , p. 040 703 2200.

HAE PAIKKAA 26.11.2021 mennessä.
Lähetä hakemuksesi rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”kirvesmies”

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön / porukan löydyttyä.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!