Dekotalon avoimet työpaikat

Markkinointikoordinaattori, Oulunsalo

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia! Nykyisen markkinointihenkilön siirtyessä uusiin tehtäviin haemme nyt

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Tehtävä on käytännönläheinen ja monipuolinen. Työssäsi osallistut markkinoinnin suunnitteluun, tuotat itsenäisesti markkinointiaineistoa ja sisältöä some, verkkosivu ja printtimedioihin. Sinulla on silmää graafiseen tuotantoon etkä pelkää tuoda esille omia näkemyksiäsi ja ajatuksiasi.

Sosiaalisen median tärkeimpien kanavien hallitseminen on tehtävässä onnistumisen kannalta keskeistä. Ymmärrät some-näkyvyyden ja some-markkinoinnin hyödyt ja pystyt ideoimaan, toteuttamaan ja analysoimaan eri kanavissa tapahtuvaa mainontaa ja kampanjoita. Pystyt tuottamaan sujuvasanaista ja myyvää kirjallista sisältöä sekä hoitamaan itsenäisesti erilaisia sisällöntuotantoon liittyviä tehtäviä. Kykenet hoitamaan oma-aloitteisesti yhteydet tehtävän kannalta olennaisiin sidosryhmiin; oma myynti, painotalot, digimarkkinointikumppanit, ym.

Facebook, Instagram, WordPress, Google Analytics, Pinterest, LinkedIn ovat sinulle tuttuja työkaluja. Hallitset Adoben graafiset ohjelmat, mm. InDesign, PhotoShop ja Illustrator.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Työpaikka sijaitsee yhtiön päätoimipaikalla Oulunsalossa. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Mätäsaho p. 0400 530 131, soita ma 19.4. tai ti 20.4. klo 12 – 14 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 30.4.2021 mennessä sähköpostitse rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”markkinointikoordinaattori”. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia! www.dekotalo.fi/yritys