Dekotalon avoimet työpaikat

Hankinta- ja tilausassistentti, Oulu

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia! Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme
HANKINTA- JA TILAUSASSISTENTTIA
asiakkaidemme kotien tilaamiseen liittyviin tehtäviin. 

Odotamme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita, huolellisuutta, tarkkuutta, systemaattisuutta ja tahtoa kasvaa ammattilaisena. 

Voit olla kokenut toimistotyöntekijä tai vastavalmistunut rakennusalan tai kaupallisen alan opiskelija. Aiempaa kokemusta rakennusalalta ei vaadita.
Olet työotteeltasi järjestelmällinen ja huolellinen. Etsit taitavasti tietoa, kykenet itsenäiseen työskentelyyn, etkä pelkää yhteydenpitoa eri sidosryhmiin. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne sekä motivaatio uuden oppimiseen.
Työtehtäviisi kuuluvat hankintaa ja tilauksia avustavat toiminnot, kuten tilausten tekeminen toiminnanohjausjärjestelmän kautta sekä laskujen tarkastaminen. Työnkuva on uusi ja pääset omalta osaltasi vaikuttamaan sen muotoutumiseen. Kykyjesi mukaan pääset myös osaksi kasvavan yrityksen toiminnan kehittämistä

Kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja olet omalta osaltasi vastaamassa myös siitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta emme tingi. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja omalta osaltaan mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Lisäksi olemme vakavarainen toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Tehtävän sijaintipaikka on Oulunsalossa.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Jari Nurkkala jari.nurkkala@dekotalo.fi , p. 040 058 0162. 

HAE PAIKKAA 15.8.2021 mennessä.
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Hankinta- ja tilausassistentti”

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!