Dekotalon avoimet työpaikat

Deko-Talo Oy on voimakkaassa kasvuvaiheessa oleva yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule sinäkin mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!

Myyntiorganisaatiomme laajentuu ja tarvitsemme nyt useille alueille lisää myyntivoimaa. Haemme

TALOEDUSTAJAA!

Pientalorakentamisen määrät ovat lähteneet hyvään kasvuun viime aikoina. Dekotalon laadukas ja yksilöllinen muuttovalmistuote on nyt erityisen kysytty pientalorakentajien keskuudessa ja tänäkin vuonna myyntimäärämme tulee kasvamaan merkittävästi. Tavoitteemme on pysyä voimakkaan kasvun uralla ja siinä onnistumiseksi haemme nyt lisää myyntivoimaa! Haemme positiivisia, pitkäjänteisiä ja tavoitteelliseen työhön pystyviä henkilöitä. Ahkeruus ja hyvät sosiaaliset taidot ratkaisevat onnistumisen taloedustajan työssä, tärkeintä on persoonasi! Emme edellytä aikaisempaa talomyynnin kokemusta, mutta kokemus myyntityöstä tai pientalorakentamisesta on eduksi. Tarjoamme monipuolisen ja kattavan koulutuksen, korkealaatuisen, kehittyvän huipputuotteen, vahvan tuen myyntityöhön sekä kannustavan palkkiomallin. Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Mainitsethan hakemuksessasi mille alueelle haet taloedustajaksi:

Pääkaupunkiseutu / Uusimaa

Kuopio / Pohjois-Savo

Vaasa / Pohjanmaa

Jyväskylä / Keski-Suomi

Kokkola / Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot: Myyntijohtaja Jouni Koskelo p. 0400 762 600 (Pääkaupunkiseutu) ja Aluemyyntipäällikkö Jesse Leed p. 040 711 2110 (Kuopio, Vaasa, Jyväskylä, Kokkola).

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 6.10.2017 mennessä sähköpostitse jouni.koskelo@nulldekotalo.fi (Pääkaupunkiseutu) tai jesse.leed@nulldekotalo.fi (Kuopio, Vaasa, Jyväskylä, Kokkola). Merkitse sähköpostin aihekenttään alue johon haet.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Deko-Talon toiminnan kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme! Jätä meille avoin hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi tarkemmin. Muistathan kertoa hakemuksessasi, miksi olet innostunut talotoimialasta ja haluat töihin juuri meille.

Myynti: Jouni Koskelo jouni.koskelo@nulldekotalo.fi

Rakentaminen ja suunnittelu: Pasi Kurkela pasi.kurkela@nulldekotalo.fi

Hallinto ja markkinointi: Jussi Majamaa jussi.majamaa@nulldekotalo.fi

Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi sekä mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot. Myyntityöhön hakiessasi muistathan mainita mille alueelle haet.