Muuttovalmis Dekotalo on turvallinen valinta!

Muuttovalmis Dekotalo on aina asiakkaan toiveiden mukaisesti suunniteltu ja toteutettu.
Se on helppo ja turvallinen valinta – vuoden 2016 aikana olemme tehneet useita asiakastyytyväisyyskyselyitä ja saadun palautteen perusteella yli 93% asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä!

dekotalo_tomi-ja-pia

Pia ja Tomi suunnittelivat – Dekotalo toteutti

Helsingissä työskentelevien Tomin ja Pian uuden omakotitalon rakennus sai alkunsa pariskunnan toiveiden mukaisen, suuren tontin löydyttyä Tuusulan Jokelasta rauhalliselta paikalta ja hyvien kulkuyhteyksien päästä. Tomi ja Piia halusivat suunnitella tontille tulevan uuden kotinsa hyvin pitkälle itse. Parhaiten heidän toiveisiinsa vastasi Dekotalon Kotiarkkitehti-palvelu, jonka avulla he pystyivät toteuttamaan kaikki toivomansa ratkaisut.

LUE LISÄÄ

dekotalo_niileksela

Dekotalolla oltiin aidosti kiinnostuneita meidän tarpeistamme

Ville Niilekselän perhe halusi talon, johon on hyvä asettua. Talopaketin toimittajaksi valikoitui Dekotalo, josta perhe sai erinomaista asiakaspalvelua.

LUE LISÄÄ

dekotalo_willberg

Dekotalolta saimme kauniin, turvallisen ja lämpimän kodin

Willbergin viisihenkinen perhe muutti Espoon Pihlajarinteessä sijaitsevaan Dekotaloon kolme vuotta sitten. ”Meidän ei tarvinnut kuin muuttaa tavaramme sisään”, Willberg kuvailee jouhevasti sujunutta taloprojektia

LUE LISÄÄ

iisalmi01

Toiveiden täyttymys!

Oman kodin haaveista tulee totta vain tarttumalla niihin. Miten ihanalta tuntuukaan oma koti kerrostaloelämän jälkeen, iloitsevat Kristiina Korkalainen ja Pasi Korhonen, joiden asumisen puitteet ovat nyt viimeisen päälle kunnossa.

LUE LISÄÄ

porvoo01

Unelmien koti syntyi helposti!

Taru Kallio ja Jan Nyholm sekä perheen 5-vuotias Sofia tytär asuvat Porvoossa viihtyisää uutta kotiaan. Puolitoistakerroksisen talon perusmalli on Deko 199 klassinen, josta perhe sai muutamin muutoksin oikean unelmakodin!

LUE LISÄÄ

dekotalo-kokemuksia-auniot

Tervetuloa Aunioille – sporttisen perheen unelmakoti

Kotia suunnitellessa painotettiin reilukokoisia huoneita, yhteisiä oleskelutiloja, riittäviä suihkutiloja ja järjestelmällistä säilytystilaa perheen monille urheiluharrastustarvikkeille. Tyylissä Auniot halusivat ennen kaikkea selkeyttä, järjestystä ja huumoria – käy messuilla katsomassa makuutilojen seinien sarjakuvamaalauksia!

 LUE LISÄÄ

 

Deko149_1

Toiveiden koti löytyi valmiina

Rio-pojan syntymä puolitoista vuotta sitten muutti Heidi ja Mikko Lehtisen ajatukset asumisesta. Rivitaloon tottuneet Lehtiset päättivät hankkia lapsiperheelle sopivan omakotitalon. Vuoden etsimisen jälkeen unelmien koti löytyi lähes valmiina Jyväskylän asuntomessualueelta.

LUE LISÄÄ

dekotalo-kokemuksia-leinoset

Tervetuloa Leinosille – jokainen asuinneliö muokattu unelmien mukaan

Kotia suunnitellessa tärkeää oli saada yhtenäinen ja valoisa tila ruoanlaittoon, kodinhoitohuoneesta arkieteinen ja suuri oleskelupiha terasseineen. Haasteena oli saada perheen kotiunelmat istumaan rakennusoikeuden määrään.

LUE LISÄÄ

DEKO_159_1

Hyvän mielen taloprojekti

Henna ja Tomi Vilkkilä tekivät Deko-Talon kanssa sopimuksen uudesta kodistaan jo ennen kuin messutonttikaan Jyväskylän Äijälänrannassa oli varmistunut. – Jos emme olisi saaneet messualueelta tonttia, niin olisimme rakennuttaneet DEKO 159 -talon jonnekin muualle, Henna kertoo.

LUE LISÄÄ