Valmistalot muutto- tai sisustusvalmiina

Haaveiletko uudesta, laadukkaasta omakotitalosta, mutta et halua ryhtyä vaativaan rakentamisprojektiin? Me rakennamme toiveittesi mukaisen kodin täysin muuttovalmiiksi – jo perustuksista aina viimeiseen listaan saakka. Voit myös valita Sisusta Itse -toimituksen, jolloin voit itse sisustaa ja kalustaa kotisi sisäpinnat täysin vapaasti omien toiveittesi mukaan ja säästää rahaa omalla työpanoksellasi.

Hyvin suunniteltu valmistalo

Muuttovalmis Dekotalo on tutkitusti lämmin ja turvallinen asua, koska sen saumaton ja tiivis rakenne on energiatehokas ja kestävä. Kallista energiaa ei karkaa rakenteiden läpi ja tämä tuo selvää säästöä lämmityskuluissa. Laadukas ja turvallinen rakenne takaa Dekotalon valmistaloille myös hyvän jälleenmyyntiarvon.

Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla Dekotalojen pohjaratkaisut on luotu vastaamaan nykypäivän perheiden asumistoiveita. Toimivat tilaratkaisut takaavat arjen sujuvuuden ja jokaisen neliön hyötykäytön. Jokaisella perheellä on omat toiveensa myös uuden kodin ulkonäöstä – Dekotalojen mallisto on suunniteltu niin monipuoliseksi, että sieltä löytyy mieluinen Avaimet käteen -talopaketti kaikille perheille!

Ainutlaatuinen Deko-sertifikaatti on kehitetty mittaamaan ja valvomaan Dekotalon korkeaa laatua aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Valmistalo ei tästä parane: muuttovalmis talopaketti – avaimet käteen!

Avaimet käteen –periaate on helppo tapa rakentaa.
Muuttovalmiit talopaketit tekevät rakentamisesta helppoa.

Monipuolinen
talomallisto

Onko unelmiesi koti pieni vai suuri? Yksi- vai kaksikerroksinen? Rinnetalo tai paritalo? Moderni, klassinen vai perinteinen? Monipuolinen talomallistomme tarjoaa Sinulle runsaasti erilaisia huippuratkaisuja – parhaat muuttovalmiit talopaketit!

Arkkitehtien suunnittelemista talomalleistamme löytyy tunnetusti toimivia valmistaloratkaisuja, jotka käyvät sellaisinaan monille rakentajille. Muistathan, että Dekotalon valmistalomallit ovat hyvin joustavasti muunneltavissa mieltymystesi ja tarpeidesi tai vaikkapa tonttisi asettamien vaatimusten mukaan! Kotiarkkitehtipalvelun myötä saat aidosti joustavaa muunneltavuutta. Tutustu monipuoliseen valmistalomallistoomme, inspiroidu ja kirjaa omia unelmiasi ylös! Yksilöllisen valmistalon rakentaminen lähtee liikkeelle tapaamisesta Dekotalon ammattitaitoisen myyntiedustajan kanssa. Ota yhteyttä jo tänään – suunnitellaan yhdessä unelmienne koti! Me rakennamme sen valmiiksi, viimeistä listaa myöten.

TUTUSTU MALLISTOON | TILAA TALOKIRJA

Tyylikkäät sisustukset

Uuden kotisi tyyli ja tunnelma syntyy monista valinnoista. Muuttovalmiiden talojen toimittajana olemme halunneet erityisesti panostaa sisustukseen ja hyvään varustelutasoon. Voit myös valita Sisusta Itse -toimituksen, jolloin sisustat ja kalustat kotisi sisäpinnat täysin vapaasti ja säästät selvää rahaa omalla työpanoksellasi.

Deko-sisustusmateriaaleista löydät laajat valikoimat:

  • keittiökalusteita
  • kodinkoneita
  • parketteja ja laminaatteja
  • laattoja
  • väliovia
  • saunapanelointeja
  • takkoja
  • lvis-tuotteita

SIIRRY GALLERIAAN

Muuttovalmiiden talojen toimittajana olemme halunneet erityisesti panostaa sisustukseen ja hyvään varustelutasoon.