Dekotalon avoimet työpaikat

Tarjouslaskija (Pohjois-Pohjanmaa)

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita
omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!
Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme

TARJOUSLASKIJAA

Toimit myynnin tukena haastavimpien omakotitalokohteiden tarjouslaskijana, myyjien tarjouslaskentajärjestelmän tukihenkilönä ja tarvittaessa toimitukseen menevien kohteiden määrälaskijana.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta, voit olla kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut. Tehtävässä onnistumisessa auttaa kokemus rakennusten tarjous- ja määrälaskentatehtävistä tai pientalojen rakentamisesta.

Positiivinen asenne, järjestelmällinen työote, yhteistyökyky ja joustavuus ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Sinulle Office työkalut ja tarjouslaskennan järjestelmät ovat tuttuja työkaluja ja käytät niitä sujuvasti.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Tehtävän sijaintipaikka on Oulunsalossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Juha Mätäsaho p. 0400530131 tai juha.matasaho@dekotalo.fi Soita 4.1. tai 13.1. klo 12-16 välisenä aikana.

HAE PAIKKAA 31.1.2022 mennessä.
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi  ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Tarjouslaskija”.

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoivomuksesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!