Dekotalon avoimet työpaikat

Tarjouslaskija (Pohjois-Pohjanmaa)

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita
omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!
Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme

TARJOUSLASKIJAA

Toimit myynnin tukena haastavimpien omakotitalokohteiden tarjouslaskijana, laskentajärjestelmän tukihenkilönä ja tarvittaessa toimitukseen menevien kohteiden määrälaskijana.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta tai riittävää työkokemusta rakennusten tarjous- ja määrälaskentatehtävistä. Positiivinen asenne, järjestelmällinen työote, yhteistyökyky ja joustavuus ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Sinulle Office työkalut ja tarjouslaskennanjärjestelmät ovat tuttuja työkaluja ja käytät niitä sujuvasti.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Tehtävän sijaintipaikka on Oulunsalossa.

Lisätietoja antaa Toimitusjohtaja Juha Mätäsaho p. 0400 530 131. Soita Juhalle tiistaina 14.9. 8-11 tai tiistaina 28.9. 8-11 välisenä aikana.

HAE PAIKKAA 10.10.2021 mennessä.
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Tarjouslaskija”.

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoivomuksesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!