Dekotalon talopaketti kokemuksia

Dekotalon muuttovalmiit talot ovat aina omistajansa näköisiä. Ja jokaisella talolla on oma tarina. Meillä on satoja tyytyväisiä asiakasperheitä ja tässä muutaman asiakkaan tarina. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Dekotalosta, miksi he ovat valinneet Dekotalon, kuinka rakentaminen eteni ja unelmien koti valmistui.

Uusiin Dekotaloihin pääset parhaiten tutustumaan taloesittelyissämme. Esittely on mahdollista järjestää myös rakenteilla olevaan Dekotaloon. Kysy lisää edustajaltamme.

Tervetuloa Leinosille – jokainen asuinneliö muokattu unelmien mukaan.

Kotia suunnitellessa tärkeää oli saada yhtenäinen ja valoisa tila ruoanlaittoon, kodinhoitohuoneesta arkieteinen ja suuri oleskelupiha terasseineen. Haasteena oli saada perheen kotiunelmat istumaan rakennusoikeuden määrään.

dekotalo-kokemuksia-leinoset

Dekotalon Kotiarkkitehti-palvelulla yhdistettiin Leinosia viehättänyt Deko 190 -mallin ulkonäkö Deko 192 -mallin pohjaratkaisuihin niin, että talo istui lopulliseen 167 neliön kokoonsa. Kotiarkkitehdissä asukkaat voivatkin muokata ja vaikuttaa talon ratkaisuihin kaikilla osa-alueilla: tässä kodissa mm. muokattiin huonejärjestys kokonaan uusiksi, ikkunoiden ja ovien malleja ja paikkoja, sekä pintamateriaalivaihtoehtoja valittiin Dekotalon sisustusmalliston kalliimmista vaihtoehdoista.