Smart -mallisto on tehokas, taloudellinen ja laadukas

FIKSU JA JOUSTAVA

Me Dekotalolla sunnittelimme uuden tarkkaan mietityn Smart malliston palvelemaan kotitalouksien nykypäivän tarpeita. Smartissa hukkaneliöitä ei tunneta ja asuintila on otettu huolellisella suunnittelulla tehokäyttöön. 

 

Smart muuttovalmis talomallisto sisältää neljä valmiiksi mietittyä pohjaratkaisua sekä useita toteutusmahdollisuuksia. Kaikki neljä talomallia on mahdollista maustaa omiin tarpeisiin sopiviksi kodeiksi erilaisilla lisäosilla terassien, pergolan, lisäovien ja autokatoksen muodossa. Tämän päivän rakentamisessa hinta puhututtaa ja haluamme tuoda markkinoille kustannustehokkaat mallit, jotka osoittavat, että rakentamisen ei tarvitse olla kallista.

Kustannuksiltaan maltillisesta hinnasta huolimatta Smart mallisto pitää sisällään Dekotalon laajan toimistussisällön, josta asiakas valitsee mm. itselleen sopivat lattiat, laatat ja kiintokalusteet. Ulkoasuun merkittävästi vaikuttavat tekijät, kuten kattomallin ja laudoituksen valitseminen viimeistelevät kustakin talosta kyseiselle tontille sopivan ja toimivan kokonaisuuden. Näin jokaisesta kodista tulee yksilöllinen ja omistajiensa näköinen. 

Uusi mallisto on rakennettu niin, että halutessaan muutoksille ei ole tarvetta. Valitessaan Smart talomallin tietää saavansa ammattilaisten hioman kodin, joka Dekotalon rakentamana puutalona on tehokas, taloudellinen, laadukas ja luotettava vaihtoehto. 

Vaikka ajatustyö on Smartissa tehty valmiiksi, ei uudesta mallistosta kuitenkaan puutu Dekotalon valttikorttia, joka on laadun lisäksi asiakastarpeisiin vastaava yksilöllinen talosuunnittelu. 

 

Tehokas pohjaratkaisu
• Smart 115 A ja B Huoneistoala 101 m², kerrosala 115 m²
• Smart 126 A ja B Huoneistoala 111 m², kerrosala 126 m²
• Tarkkaan mietityt käytännölliset pohja. 

Taloudellinen koti
• Neliöt on huolella suunniteltu tehokäyttöön.
• Ei hukkatilan lämmityskustannuksia.
• Edullinen valinta valmispakettina. 

Laadukas
• Huippulaadukkaat Noblessa kiintokalusteet
• Laaja valikoima sisustustuotteita sisältyy hintaan. 

pohjat

Taloudellisen Smartin ympäristökuormitus on verrattain alhainen, kun otetaan huomioon koko pitkä prosessi aina rakentamisen alkutekijöistä pitkälle tulevaisuuteen saakka. Älykkäästi ja ympäristö huomioiden valmistettu koti on asumisen hiilijalanjälkeen merkittävästi vaikuttava tekijä. Asumiskustannuksissa ei tarvitse huolehtia hukkatilan lämmityskustannuksista tai pohtia sitä, tukiko valinnoillaan kestävää kehitystä. Tämä oman elämänsä suurimpiin hankintoihin kuuluva koti ei kuormita ympäristöään yhtään enempää kuin on tarpeen. 

Me olemme Dekotalolla miettineet valmiiksi, millä tavalla palvelemme talorakentamisessa parhaiten niin ympäristöä kuin kodin asukkaitakin.
Fiksusti ja joustavasti! 

Smart 115A AVARA

Smart 115A Avaran ulkoasu on avara ja moderni, neliöt tarkkaan harkitut ja kompaktit. Malliin on mahdollista valita harjakatto, pulpettikatto tai epäsymmetrinen kattomalli. Myös verhous on vakiomallin vaakalaudoituksesta vaihdettavissa. Smart 115A talomallin alkaen hinta on esimerkiksi Pirkanmaan alueelle toimitettuna on 182 230€. Kuvan talossa vakiomallin harjakatosta poiketen on valittuna pulpettikatto.
Kerrosala 115m², huoneistoala 101m².

 

Smart 115A MODERNI

Smart 115A Modernin ulkoasu muuttuu perusmallista, kun mukaan laitetaan käyttömukavuutta lisäävä autokatos varastolla, oleskelutilaa tuovat terassit lisäovilla ja pergola kehystämään kaunista kokonaisuutta. Modernin talomallin tuntua voi lisätä vesikatemateriaalia muuttamalla, jolloin vakiomalliin kuuluva harjakattokin taipuu moneksi. Smart 115A:n on tehokas, taloudellinen ja laadukas talomalli, jonka mukautumiskyky tarjoaa unelmakodin perustukset monelle.
Kerrosala 115m², huoneistoala 101m².

 

Smart 115A  pohjakuva

Smart 115A on suunniteltu istumaan tontin takaosaan, jolloin mahdollisena lisäosana otettava terassi, pergola ja lisäovet sijoittuvat talon etupihan ja sivupihan suuntaan.  Pohjakuvasta näkee, kuinka valmiiksi mietitty pohja mahdollistaa muuunneltavuuden mm. etätyöpisteen osalta. Työhuoneeksi suunniteltu tila muokkautuu useaan eri käyttötarkoitukseen ja avautuessaan olohuoneeseen tila toimii mainiosti mm. kirjastona, harrastehuoneena tai vaikka leikkipaikkana. Tilan saa jaettua pariovilla omakseen tai valjastettu sen neljänneksi makuuhuoneeksi normaalilla oviratkaisulla.

Smart 115B  pohjakuva

Smart 115B on suunniteltu istumaan tontin etuosaan, jolloin mahdollisena lisäosana otettava terassi, pergola ja lisäovet sijoittuvat talon takapihan ja sivupihan suuntaan.  Tämä talomalli on Smart-malliston pohjaratkaisuista ainoa, johon kuuluu kolme makuuhuonetta ilman erillistä työhuonetta. Valmiiksi mietitty pohja on tehokas, toimiva, taloudellinen ja tarkkaan mietitty. Jokainen Smart koti on kuitenkin samalla tavalla muunneltavissa asukkaidensa tarpeisiin, kuten Dekotalon kaikki muutkin talomallit ovat. Tähänkin malliin voit halutessasi lisätä myös autokatoksen varastolla.

Smart 126B MODERNI

Smart 126B Modernin vakiomallin moderni ulkoasu vahvistuu esimerkiksi vaihtamalla talon laudoituksen näyttävään pystyverhoukseen. Tähän tarkkaan harkittuun ja tehokkaaseen Smart-malliin on tuotu yhteisiin tiloihin arvokkaita lisäneliöitä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avaraan yhdistelmään. Smart 126B talomallin alkaen hinta on esimerkiksi Pirkanmaan alueelle toimitettuna on 189 940€. Kuvan talossa vakiomallista poiketen on valittuna pystyverhous.
Kerrosala 126m², huoneistoala 111m².

Smart 126B  pohjakuva

Smart 126B on suunniteltu istumaan tontin etuosaan, jolloin mahdollisena lisäosana otettava terassi, pergola ja lisäovet sijoittuvat talon takapihan ja sivupihan suuntaan.  Pohjakuvasta näkee, kuinka valmiiksi mietitty pohja mahdollistaa muuunneltavuuden mm. etätyöpisteen osalta. Työhuoneeksi suunniteltu tila muokkautuu useaan eri käyttötarkoitukseen ja avautuessaan olohuoneeseen tila toimii mainiosti mm. kirjastona, harrastehuoneena tai vaikka leikkipaikkana. Tilan saa jaettua pariovilla omakseen tai valjastettu sen neljänneksi makuuhuoneeksi normaalilla oviratkaisulla.

Smart 126A  pohjakuva

Smart 126A on suunniteltu istumaan tontin takaosaan, jolloin mahdollisena lisäosana otettava terassi, pergola ja lisäovet sijoittuvat talon etuosan ja sivupihan suuntaan.  Tämä muuntautumiskykyinen malli pitää sisällään kolme makuuhuonetta sekä monikäyttöisen työhuoneen, jonka voi muuttaa halutessaan vaikka neljänneksi makuuhuoneeksi.  Valmiiksi mietitty pohja on tehokas, toimiva, taloudellinen ja tarkkaan mietitty. Avaran keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä toimii loistavasti. Keittiösaareke jakaa tilan hienosti avaten samalla esteettömän näkymän integroidun liesituulettimen ansiosta. Tähänkin malliin voit halutessasi lisätä myös autokatoksen varastolla.

Dekotalon talopaketit ovat joustavia ja voimme yksilöidä talopaketin toimitussisällön sinun toiveiden mukaan. Kysy lisää talopaketeista, ota yhteyttä oheisella lomakkeella.