Talopaketit avaimet käteen!

Dekotalon Muuttovalmis ja Sisusta itse -talopaketit tarjoavat Sinulle loistavia asumisen ratkaisuja –
ja kaikki hoituu kätevästi yhdellä ainoalla sopimuksella!

Sisusta itse -talopaketti

Dekotalon Sisusta itse -talopaketti on loistava valinta sinulle, jos et ole valmis rakentamaan taloa alusta alkaen itse, mutta haluat säästää rahaa omalla työpanoksella. Sisusta itse -talopaketissa me rakennamme talon sisustusvalmiiksi, josta sinun on helppo jatkaa kodin pintojen viimeistelyyn ja sisustamiseen.

Omatoiminen rakentaminen vaatii paljon aikaa, joka on pois muulta elämältä. Dekotalon Sisusta itse -talopaketin avulla pääset rakentamisessa helpommalla ja säästät aikaa. Me huolehdimme rakentamisprojektin läpiviennistä ja rakennamme talon sisustusvalmiiksi. Ulkoapäin talo näyttää siis valmiilta, sisäpuolella seinät on levytetty, lattialämmitys asennettu ja lattiat valettu sekä sähkö-, vesi- ja viemärityöt tehty. Kun olemme hoitaneet rakentamisen raskaimman vaiheen, jää sinulle mukavin vaihe eli kodin sisustaminen ja pintojen viimeistely.

Katso Sisusta itse -talopaketin toimitussisältö

Sisusta Itse -talopaketin aikataulu

Kun valitset Sisusta itse -talopaketin, sinun vastuulle jää kodin sisäpintojen tekeminen ja kalustaminen, eli esimerkiksi laminaatit, seinäpinnoitteet, laatoitukset, kiintokalusteet, kodinkoneet ja saunan panelointi. Nämä työvaiheet tulevat luonnollisesti vasta talotoimituksen jälkeen ja voit itse määrittää niiden aikataulutuksen. Ennen talotoimitusta tulee kuitenkin tehdä materiaalivalinnat talon julkisivun osalta sekä suunnitella LVI-kalusteiden paikat ja toimittaa kiintokalusteiden kuvat.

Valintojen aikataulu

Alla olevasta aikataulusta näet, milloin tietyt valinnat tulee olla tehtynä.

valintojen aikataulu, suunnittelun aloitusSUUNNITTELU ALKAA TALOTEHTAALLA
Yhteinen aloituspalaveri

 

LUPAKUVIEN SUUNNITTELUVAIHE
Ulkoverhous, Vesikate, Terassit ja kuistit, Ikkunat, Ulko-ovet ja autotallinovet, Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet, LVI-pisteet (vesi-, viemäri- sekä IV-pisteet), Kalustesuunnittelu, Saunan lasiseinät, Sisäkatot, Tulisija, Lämmönlähde

 

muuttovalmistalotoimitus, kalustesuunnittelu2 VIIKKOA ENNEN TALOTOIMITUSTA
Tilaajan vastuulla on hankkia kiintokalusteet kokonaisuudessaan. Tilaajan tulee toimittaa kalustekuvat LVI- ja sähköurakoitsijoille sekä kirvesmiehelle.

 

TALOTOIMITUS