Deko 196 perinteinen

Viimeistelty, pelkistetty, yhtä aikaa näyttävä, tilava ja toimiva. Deko 196 on edustava, skandinaavisen minimalistiseen tyyliin suunniteltu koti, josta ei laadukkaita yksityiskohtia puutu.

Tilava ja toimiva

Perinteisen tyylikäs Deko 196 on yhtä aikaa näyttävä, tilava ja toimiva. Viiden makuuhuoneen pohjaratkaisu sopii myös isommalle perheelle.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 169 m²
  • Kerrosala 196 m²
  • Kerrosala 250mm 190 m²
  • Makuuhuoneet 5

Tämän kodin lähtökohtana on aktiivisen arjen sujuminen. Sisäänkäyntiä suojaa katettu kuisti, josta on käynti aulaan. Yhtenäinen olohuone-keittiö -tila muodostaa kodin sydämen. L-mallinen keittiö on toimiva ja yhdessä niemekkeen kanssa tarjoaa paljon laskutilaa ostosten purkamiseen sekä ruoanlaittoon. Takka luo tunnelmaa oleskelutiloihin ja katetulla terassille voi viettää aikaa myös huonommallakin kelillä. Aulan toisessa päässä on huone joka toimii tarvittaessa harrastehuoneena, työhuoneen tai vaikka pukuhuoneena, sillä sen kautta kuljetaan myös pesutiloihin. Eteisen vieressä on tekninen tila.

Yläkertaan on sijoitettu neljä makuuhuonetta. Myös perheen pyykkihuolto on sijoitettu yläkertaan, joten pyykkiä ei tarvitse liikutella kerrosten välillä. Yläaulasta löytyy pieni oleskelutila, josta pääsee myös parvekkeelle.

Deko 196 on ulkoasultaan perinteinen ja sointuu hyvin maalaismaisemaan. Talomallin terassi-parveke yhdistelmä sekä katettu kuisti antaa näyttävyyttä julkisivuun, jota voi myös muokata esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla! Päätysisäänkäynti mahdollistaa talon sijoittamisen myös kapealle tontille.

Kiinnostuitko Deko 196 talomallista? Jätä yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella ja me otamme sinuun yhteyden!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]