Deko 196 moderni

Viimeistelty, pelkistetty, yhtä aikaa näyttävä, tilava ja toimiva. Deko 196 on edustava, skandinaavisen minimalistiseen tyyliin suunniteltu koti, josta ei laadukkaita yksityiskohtia puutu.

Laatua ja tyylikkyyttä

Viimeistelty, pelkistetty, yhtä aikaa näyttävä, tilava ja toimiva. Deko 196 moderni on edustava, skandinaavisen minimalistiseen tyyliin suunniteltu koti, josta ei laadukkaita yksityiskohtia puutu. Päätysisäänkäynti mahdollistaa talon sijoittamisen myös kapealle tontille.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 169 m²
  • Kerrosala 196 m²
  • Kerrosala 250mm 190 m²
  • Makuuhuoneet 5

Sisäänkäyntiä suojaa katettu kuisti. Eteisestä avautuu aula, jonka varrella on vessa, olokeittiö ja portaat. Aulan toisessa päässä on pukuhuone/harrastetila, jonka kautta kuljetaan kylpyhuoneeseen ja saunaan. Yhtenäinen olohuone-keittiö on kodin sydän, jossa koko perhe viihtyy. L-mallinen ja saarekkeellinen keittiö on käytännöllinen, johon mahtuu useampikin kokki. Isot ikkunat tuovat tilaan valoa ja tila jatkuu tarvittaessa talon päädyssä olevalle katetulle terassille. Eteisen vieressä on tekninen tila, joka toimii tarvittaessa myös pienenä varastotilana.

Omaa rauhaa kaipaava voi siirtyä yläkertaan, jossa on neljä makuuhuonetta. Yläaulaan voi tehdä viihtyisän oleskelutilan ja jatkaa sitä tarvittaessa myös parvekkeelle. Perheen pyykkihuolto on sijoitettu myös yläkertaan ja näin pyykkejä ei tarvitse liikutella kerroksien välillä.

Deko 196 talomallin katettu sisääntulo ja terassi-parveke yhdistelmä luo ilmettä ja näyttävyyttä julkisivuun. Modernimpaa ilmettä saadaan esimerkiksi vaihtamalla kattomuoto pulpettikatoksi!

Voisiko Deko 196 olla teille sopiva koti? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja aloitetaan teidän unelmien kodin suunnittelu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]