Deko 181 moderni

Deko 181 on moderni koti, jonka kaikki tilat on huolella suunniteltu ja perheen yhteisiin tiloihin on panostettu.

Selkeä ja käytännöllinen

Deko 181 on moderni koti, jonka kaikki tilat on huolella suunniteltu ja perheen yhteisiin tiloihin on panostettu. Viiden makuuhuoneen myötä tämä koti sopii isommallekin perheelle!

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 156 m²
  • Kerrosala 181 m²
  • Kerrosala 250mm 174 m²
  • Makuuhuoneet 5

Katettu kuisti suojaa sisäänkäyntiä ja sisääntultaessa eteisestä aukeaa aulatila. Aulan toisella puolella on tilava kodinhoitohuone, jossa on paljon säilytystilaa. Kodinhoitohuoneen kautta kuljetaan myös saunatiloihin. Tilava keittiö-olohuone aukeaa heti aulasta. L-mallisessa keittiössä on paljon laskutilaa ja ruoanlaitto sujuvaa myös isommallakin porukalla. Tilaan mahtuu myös iso ruokapöytä. Nykytrendien mukaisesti olohuone yhdistyy keittiön kanssa samaan tilaan, jolloin seurusteluhetket perheen kesken arkiaskareiden lomassa on luontevaa. Alakerran omaan rauhaan sijoitettu makuuhuone toimii tarvittaessa työhuoneena tai lasten leikkihuoneena.

Pohjaratkaisu mahdollistaa suoran porrasmalli, joka on tyylikäs ja turvallinen kulkea. Yläkerrasta rauhaan on sijoitettu kodin neljä muuta makuuhuonetta sekä vessa ja vaatehuonetta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös trendikäs ja paljon toivottu walk-in vaatehuone!

Deko 181 talomallin pohjaratkaisu on huolella suunniteltu ja toimiva erilaisille perheille. Julkisivu on konstailematon, mutta helposti muokattavissa omien mieltymysten ja kaavavaatimusten mukaan. Esimerkiksi suosittu pystyulkoverhous tai pulpettikatto antavat uuden säväyksen julkisivuun!

Kiinnostuitko Deko 181 talomallista? Jätä yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella ja aloitetaan teidän kodin suunnittelu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]