Deko 175 Moderni

Deko 175 on avara ja valoisa koti, jonka tilat on huolella suunniteltu ja perheen yhteisiin tiloihin on panostettu.

Moderni koti avaralla pohjaratkaisulla

Deko 175 talomallin suunnittelun lähtökohtanan on ollu tehokas tilankäyttö ja samalla avarat ja valoisat sisätilat. Raikas, valossa kylpevä pohjaratkaisu on upea ja toimiva kokonaisuus arjessa perhekoon ja tarpeidenkin vaihdellessa.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 145 m²
  • Kerrosala 175 m²
  • Kerrosala 250mm 167 m²
  • Makuuhuoneet 4

Näyttävä sisäänvedetty kuisti toivottaa vieraat ja perheenjäsenet tervetulleeksi. Sisääntultaessa eteisestä avautuu näkymä olohuoneeseen ja osittain myös keittiöön. Isot ikkunat avartavat oleskelutiloja ja luonnonvalo tulvii sisään. Kodin sydän on korkea olohuone, johon kodin muut tilat liittyvät ja avautuvat. L-mallinen saarekkeellinen keittiö on osittain eri tilaa olohuoneesta, mutta keskusteluyhteys säilyy kokkailun lomassa olohuoneessa olevien kanssa. Keittiötä valaisee isot ikkunat kahdesta suunnasta ja tila jatkuu luontevasti tarvittaessa terassin puolelle.

Yhteisten oleskelutilojen lisäksi alakerrasta löytyy eteisen vierestä kompakti kodinhoitohuone, saunatilat sekä wc. Myös yksi makuuhuone on sijoitettu alakertaan ja se toimii hyvin esimerkiksi työ- tai vierashuoneena.

Jos kodin alakerta on suunniteltu perheen yhteisiin hetkiin, tarjoaa yläkerta omaa tilaa rauhoittumiseen ja lepoon. Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista kahden isomman yhteydessä on tilavat vaatehuoneet. Toisesta kerroksesta löytyy myös kodin toinen kylpyhuone, joka helpottaa perheen arkea. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös käynti parvekkeelle.

Deko 175 on ajaton ja moderni koti, jonka pohjaratkaisu on huolella suunniteltu ja toimiva erilaisille perheille. Julkisivu on konstailematon, mutta helposti muokattavissa omien mieltymysten ja kaavamääräysten mukaan. Esimerkiksi suosittu pystyulkoverhous antaa latomaista ilmettä talolle, kuten Tuusulan Asuntomessukohteemme Dekotalo Ruudissa, joka on muunnelma tästä talomallista!

Olisko Deko 175 sinun perheen unelmien koti? Kerromme mielellämme lisää tästä talomallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää