Deko 165A moderni

Tästä ajattomasta kodista huokuu toimivuus ja käytännöllisyys. Julkisivujen tarkkaan harkittu selkeys luo tähän kotiin arvokkuuden tuntua.

Käytännöllistä selkeyttä

Deko 165A on yksi suosituimmista talomalleistamme. Tässä kaksikerroksisessa neljän makuuhuoneen kodissa on neliöt hyödynnetty tehokkaasti ja malli on helposti muokattavissa. Talon ulkomittojen puolesta se sopii myös kaupunkitonteille.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 142 m²
  • Kerrosala 165 m²
  • Kerrosala 250mm 160 m²
  • Makuuhuoneet 4

Katettu avokuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Eteisaulasta avautuu näkymä olohuoneeseen. Tilava L-mallinen keittiö muodostaa olohuoneen kanssa yhtenäisen ja avaran tilan, jossa perunakattilan kiehuessa voi myös seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Kodinhoitohuone sijaitsee keittiön läheisyydessä, jolloin ruoanlaiton lomassa voi hoitaa myös arjen pyykkihuoltoa. Olohuoneesta on mahdollista rajata tila makuu- tai työhuoneelle.

Yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta, joten perheenjäsenillä on oma rauhallinen tila lepoon ja työskentelyyn. Yläaulaan voidaan tehdä oma oleskelutila perheen teini-ikäisille ja niiden kavereille. Toisen kerroksen wc:n takana on vaatehuone, jossa voi säilyttää esimerkiksi kausivaatteita.

Kodin pesutilat ovat alakerrassa ja niihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta. Saunoja pääse ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta. Talon toinen wc on alakerrassa portaiden vieressä ja kylpyhuoneessa on varaus wc-istuimelle, jolloin perheen arkiaamut sujuvat joutuisammin.

Deko 165A moderni on tyylikäs kaupunkikoti. Suosikkimallin isot ikkunat ja moderni ilme sopii hyvin urbaaniin miljööseen. Talon ilmettä voi muuttaa esimerkiksi muuttamalla kattomuodon pulpettikatoksi! Voisiko Deko 165A sopiva koti teille? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja aloitetaan teidän unelmien kodin suunnittelu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]