Deko 165A klassinen

Tästä ajattomasta kodista huokuu toimivuus ja käytännöllisyys. Julkisivujen tarkkaan harkittu selkeys luo tähän kotiin arvokkuuden tuntua.

Klassinen ja toimiva

Neljän makuuhuoneen Deko 165A talomalli on yksi asiakkaidemme suosikeista. Alakerrassa sijaitsevat perheen yhteiset oleskelutilat. Heti sisään tultaessa avautuu eteisaulasta näkymä olohuoneeseen, jonka yhteydessä on myös L-mallinen keittiö. Tämä yhtenäinen ja avara tila muodostaa kodin sydämen, jossa koko perhe viihtyy.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 142 m²
  • Kerrosala 165 m²
  • Kerrosala 250mm 160 m²
  • Makuuhuoneet 4

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, jotka tarjoavat perheenjäsenille oman tilan työhön ja lepoon. Perheen nuorisolle voidaan tehdä yläaulaan oma olohuone, jossa nuoret voivat viettää aikaa kavereiden kanssa. Yläkerran wc:n yhteydessä on vaatehuone, jossa voi säilyttää esimerkiksi kausivaatteita.

Kodin märkätilat ovat talon alakerrassa, eteisaulan vieressä. Kodinhoitohuoneessa hoituu perheen pyykkihuolto ja se toimii myös pukuhuoneena saunojille. Kodinhoitohuoneesta on oma uloskäynti etukuistille, jota kautta saunasta pääsee näppärästi vilvoittelemaan tai lenkin jälkeen voi suoraan pujahtaa suihkuun. Alakerrassa portaiden vieressä on tekninen tila, jota voi käyttää myös varastona.

Joustavan muunneltavuuden vuoksi Deko 165A on yksi suosituimmista talomalleistamme. Esimerkiksi olohuoneesta voidaan rajata erillinen työ-/makuuhuoneen alakertaan. Yläkerrasta voidaan jättää keskimmäinen makuuhuone pois ja avata olohuoneen tila kahden kerroksen korkuiseksi. Keittiöön voidaan lisätä niemeke, joka tuo lisää työ- ja laskutilaa. Tuleeko mieleen muita muutosehdotuksia, jolla Deko 165A:sta saadaan teille sopiva koti?

Deko 165A klassinen talomalli sopii hyvin niin kaupunki- kuin maalaismaisemaan. Kysy lisää tästä talomallista ja ota yhteyttä oheisella lomakkeella, aloitetaan yhdessä uuden kodin suunnittelu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]