Smart 115A Moderni

Smart 115A on uuden tarkkaan mietityn malliston kompaktin kokoinen, fiksu ja joustava koti.

Fiksu ja joustava

Me olemme Dekotalolla miettineet valmiiksi, millä tavalla palvelemme talorakentamisessa parhaiten niin ympäristöä kuin kodin asukkaitakin. Smart mallisto vastaa kotitalouksien nykypäivän tarpeisiin olemalla tehokas, taloudellinen ja laadukas. Fiksusti ja joustavasti!

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 101 m²
  • Kerrosala 115 m²
  • Kerrosala 250mm 111 m²
  • Makuuhuoneet 3 (4)

Smart mallistossa ei tunneta hukkaneliöitä ja asuintila on otettu huolellisella suunnittelulla tehokäyttöön. Pohjaratkaisu on rakennettu niin, että halutessaan muutoksille ei ole tarvetta. Valitessaan Smart mallin tietää saavansa ammattilaisten hioman kodin, joka on tehokas, taloudellinen ja laadukas.

Smart mahdollistaa pohjapiirustuksen etätyöpisteen käyttötarkoituksen moneksi. Etätyöpisteeksi kuvattu tila avautuu olohuoneeseen ja toimii mainiosti mm. kirjastona, harrastehuoneena tai vaikka leikkipaikkana. Tilan saa jaettua pariovilla omakseen tai valjastettu sen neljänneksi makuuhuoneeksi normaalilla oviratkaisulla.
Smart- mallistossa on valittavana myös ihanaa arjen luksusta lisäävät terassit ja niille tulevat lisäovet sekä monipuolinen pergola ja käyttömukavuutta tuova autokatos varastoineen.
Näiden lisäksi Smart pitää sisällään Dekotalon laajan toimitussisällön, josta valittavana ovat mm. itselleen sopivat lattiat, laatat ja kiintokalusteet. Kattomallin ja laudoituksen valinnoilla yleisilme saadaan yksilölliseksi ja tontille sopivaksi.

Vaikka ajatustyö on Smartissa tehty valmiiksi, ei uudesta mallistosta kuitenkaan puutu Dekotalon valttikorttia, joka on laadun lisäksi asiakastarpeisiin vastaava yksilöllinen talosuunnittelu.

Smart 115A talomallin alkaen hinta Pirkanmaan alueelle toimitettuna on 182 230€. Kuvan talossa vakiomallista poiketen on lisätty terassit, lisäovet, pergola ja autokatos varastoineen.

Kiinnostuitko Smart malliston 115A talomallista? Kysy tarkennuksia alueesi toimitusten hintaan myyjiltämme. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja katsotaan kuinka Smartista voidaan muokata juuri teille sopiva koti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää