Deko 93 perinteinen

Deko 93 on pienemmän perheen tunnelmallinen koti, johon on saatu huolellisella suunnittelulla tilan tuntua.

Käytännöllinen tilaihme

Deko 93 on perinteinen ja ajaton koti pienemmälle perheelle tai pariskunnalle. Huolellisella suunnittelulla taloon on saatu tilan tuntua ja neliöt hyödynnettyä.

Mallin suunnittelussa on huomioitu arjen sujuminen. Sisäänkäyntiä suojaa katettu avokuisti, josta päästään suoraan aulaan. Toiselle puolelle taloa jäävät yhteiset oleskelutilat ja toiselle puolelle tilavat makuuhuoneet. Kodinhoitohuone ja peseytymistilat ovat luontevasti keskellä taloa. Kodin tilat ovat selkeän mallisia ja helposti kalustettavissa, kaikille arkielämän perusasioille on varattu oma tilansa.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 80 m²
  • Kerrosala 93 m²
  • Kerrosala 250mm 89 m²
  • Makuuhuoneet 2

Avara tupakeittiö on kodin sydän, jossa perunakattilan kiehuessa voi seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Talon toisella puolella olevat makuuhuoneet tarjoavat puolestaan asujille rauhalliset tilat oleskeluun, lepoon tai työskentelyyn.

Eteisen vieressä on tekninen tila, joka toimii tarvittaessa myös pienenä varastona. Talon toinen sisäänkäynti on takapihalta kodinhoitohuoneeseen, joka toimii tarvittaessa arkieteisenä. Huonolla kelillä lemmikkien tai lasten tuoma rapa ei kulkeudu asuintiloihin, kun ulkoa pääsee kodinhoitohuoneen kautta suoraan pesutiloihin. Myös pyykit kulkeutuvat näppärästi kodinhoitohuoneesta ulos kuivumaan ja saunojat pääsevät helposti vilvoittelemaan.

Deko 93 perinteinen talomallin ulkoasu huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Julkisivultaan lämminhenkinen ja tyyliltään perinteisen maalaisromanttinen talo istuu hyvin idylliseen maalaismaisemaan. Perinteisestä julkisivusta huolimatta talo on varustettu nykyaikaisella rakennustekniikalla.

Kiinnostuitko Deko 93 -talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]