Deko 159 moderni

Deko 159 talomalli suomalaiseen makuun suunniteltu, toimiva yksikerroksinen koti. Tässä kodissa on rauhaa ja tilaa niin vanhemmille kuin lapsillekin.

Ajaton ja moderni

Tämän kodin pohjaratkaisun jokainen detalji on huolella harkittu. Iso sisennetty kuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Sisään tullessa pääset aulaan, josta avautuu tilava keittiö ja olohuone. Saarekemallinen keittiö luo tähän kotiin ylellisyyttä, se myös tarjoaa hyvin työskentely- ja laskutilaa ostoskassien purkamiseen ja ruoanlaittoon. Keittiön ja olohuoneen välissä on seinä, joka rytmittää tilaa ja tarjoaa näkösuojaa.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 142 m²
  • Kerrosala 159 m²
  • Kerrosala 250mm 155 m²
  • Makuuhuoneet 4

Tässä kodissa on neljä tilavaa makuuhuonetta. Lasten huoneet ovat talon toisessa päädyssä omassa rauhassa. Olohuoneen vieressä on vanhempien makuuhuone, jossa on vaatehuone tuomassa mukavasti säilytystilaa. Kylpyhuoneeseen pääsee suoraan vanhempien makuuhuoneesta tai kodinhoitohuoneesta. Kylpyhuone on tilava ja sen yhteydessä on talon toinen wc.

Deko 159 moderni talomallin ulkoasu on moderni ja selkeä ja se sopiikin hyvin urbaaniin miljööseen. Talon ilmettä voi muuttaa kattomuotoa vaihtamalla. Tähän taloon voi valita myös suuren katetun terassin, jonne pääsee suoraan olohuoneesta. Sisäänkäynti voidaan sijoittaa tontista riippuen joko talon päätyyn tai sivulle.

Kiinnostuitko Deko 159 talomallista? Kysy lisää tästä mallista ja miten sitä voidaan muokata teille sopivaksi. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]