Deko 153B perinteinen

Deko 153 B arkkitehtisuunnittelussa on huomioitu perheiden monet tarpeet.

Toimiva ja avara koti

Deko 153 B talo tuntuu kodilta. Talomallin suunnittelussa on huomioitu perheiden erilaiset tarpeet. Perinteinen avokuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Eteisestä pääset aulaan, josta avautuu yhtenäinen keittiö-olohuone kokonaisuus. Tämä avara tila, keskellä taloa, on ehdottomasti kodin sydän. U-mallisessa keittiössä on riittävästi työskentely- ja laskutilaa ostoskassien purkamiseen ja ruoanlaittoon. Avoimessa tilassa voit helposti perunakattilan kiehuessa seurata muiden perheenjäsenten touhuja. Kodinhoitohuone on kätevästi keittiön vieressä, joten voit pyöräyttää pyykkiä samalla kun odotat perunoiden kypsymistä.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 137 m²
  • Kerrosala 153 m²
  • Kerrosala 250mm 149 m²
  • Makuuhuoneet 4

Tämä talo sopii isommallekin perheelle. Talossa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joista kolme on samalla puolen taloa ja vanhempien makuuhuone on omassa rauhassa toisella puolen taloa. Kodinhoitohuoneen kautta pääsee peseytymistiloihin.

Deko 153 B perinteinen talomallin julkisivu huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Ulkoapäin talo on lämminhenkinen ja maalaisromanttinen, joka istuu hyvin idylliseen maalaismaisemaan. Talomalli on helposti muokattavissa perheen tarpeiden mukaan ja se sopii monenlaisille tonteille.

Kysy lisää Deko 153 B talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös samoilla ulkomitoilla oleviin Deko 153 A, Deko 153 D ja Deko 153E talomalleihin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]