Deko 147A Klassinen

Deko 147A talomallin pohjaratkaisu on upea ja toimiva kokonaisuus, jossa on avarat ja valoisat tilat.

Väljä pohjaratkaisu, tehokkaat neliöt

Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa on raikas, valossa kylpevä pohjaratkaisu. Kodin sydän on ehdottomasti tilava olohuone-keittiö kokonaisuus, jonka suuret ikkunat avaavat maiseman upeasti ja valaisevat tilan. Iso, sisäänvedetty terassi reunustaa kotia ja tarjoaa käytännöllisiä lisäneliöitä.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 129 m²
  • Kerrosala 147 m²
  • Kerrosala 250mm 143 m²
  • Makuuhuoneet 3

Deko 147A pohjaratkaisu on tarkkaan harkittu ja sen tehokkaisiin neliöihin on saatu kaikki tarpeellinen erittäin toimivalla tavalla. Oleskelutilat tarjoavat loistavat puitteet niin arkeen kuin juhlaan. Käytännöllinen, liedellinen keittiösaareke rytmittää tilaa ja perunakattilan kiehuessa voi helposti seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Perheen pyykkihuoltokin hoituu kokkailun lomassa, sillä kodinhoitohuone sijaitsee keittiön vieressä.

Kodin kolme makuuhuonetta sijaitsevat samalla puolen taloa ja tarjoavat perheenjäsenille oman tilan. Päämakuuhuoneen arjen luksus on oma uloskäynti katetulle päätyterassille. Kodin märkätilat on sijoitettu talon päätyyn, eteisen viereen. Kodinhoitohuone toimii saunojien pukuhuoneena ja oman uloskäynnin myötä myös arkieteisenä. Tässä talomallissa on tilava sauna, jossa on vastakkain istuttavat lauteet.

Deko 147A klassinen on toimiva kokonaisuus, joka mukautuu perhekoon ja tarpeiden vaihdellessa. Talomallin elegantti ja ajaton ulkoasu istuu hyvin erilaisiin maisemiin ja ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla. Tähän talomalliin pääset tutustumaan Lohjan Asuntomessuilla 2021, kohde Dekotalo Kuulas.

Kysy lisää Deko 147A talomallista, monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös Deko 147A avara plus ja Deko 147B talomalleihin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää