Deko 147A Avara Plus

Deko 147A talomallin pohjaratkaisu on upea ja toimiva kokonaisuus, jossa on avarat ja valoisat tilat.

Moderni kaupunkikoti

Deko 147A avara plus on näyttävä kokonaisuus, jossa on väljä mutta samalla tehokas pohjaratkaisu. Luonnonvalo tulvii sisään laajojen ikkunapintojen kautta ja sisätilat jatkuvat upeasti katetulle terassille.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 129 m²
  • Kerrosala 147 m²
  • Kerrosala 250mm 143 m²
  • Makuuhuoneet 3

Tässä talomallissa makuuhuoneet ja saunaosasto ryhmittyvät avarien oleskelutilojen ympärille. Tilava olohuone-keittiö kokonaisuus muodostaa kodin sydämen, joka tarjoaa loistavat puitteen niin arkeen kuin juhlaan. Upeat, suuret ikkunat päästävät lävitse huomattavan paljon valoa ja talon oleskelutiloista näet auringonsäteet melkeinpä läpi päivän. Liedellinen keittiösaareke rytmittää tilaa ja kokkailun lomassa voi vaihtaa päivän kuulumisia perheen kanssa.

Yksikerroksinen pohjaratkaisu on vaivaton ja tehokas, jokainen neliö on tarkkaan suunniteltu ja otettu hyötykäyttöön. Kodin kolme makuuhuonetta tarjoavat perheenjäsenille omaa tilaa ja rauhaa. Eteisen vieressä, talon päädyssä on saunatilat, kodinhoitohuone sekä tekninen tila. Tilavassa saunassa on vastakkain istuttavat lauteet ja jäähylle voi pujahtaa nopeasti kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta.

Deko 147A avara plus on upea kokonaisuus, jonka moderni tyyli sopii hyvin urbaaniin mijööseen. Tämän talomallin pohjaratkaisu on tarkkaan harkittu ja neliöt hyödynnetty tehokkaasti. Taloa reunustava, suuri terassi tarjoaa käytännöllisiä lisäneliöitä kodille ja sinne mahtuu kaikki toiminnallisuudet riippukeinusta grilliin ja paljusta yrittitarhaan. Tämä talomalli on esillä Lohjan Asuntomessuilla 2021, tutustu Dekotalo Kuulaaseen.

Kysy lisää Deko 147A talomallista, monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti! Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös Deko 147A klassinen ja Deko 147B talomalleihin

Ota yhteyttä ja kysy lisää