Deko 133E Moderni Plus

Deko 133E tarjoaa avaria tiloja ja arjen toimivuutta, järkevillä neliöillä.

Modernia tyyliä, käytännöllisiä tilaratkaisuja

Tämä talo tuntuu kodilta. Heti sisään astuessa avautuu yhtenäinen ja avoin olohuone-keittiö kokonaisuus, josta muodostuu kodin sydän. Oleskelutilat tuovat tilantuntua keskellä taloa ja isot ikkunapinnat vastakkaisilla seinillä tekevät tilasta valoisan ja avaran. Saarekeittiö on parhaimmillaan koko perheen kokoontumispaikka, kokkailun lomassa voi myös seurustella olohuoneessa olevien kanssa.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 118 m²
  • Kerrosala 133 m²
  • Kerrosala 250mm 129 m²
  • Makuuhuoneet 3

Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa kaikelle tarpeelliselle on paikkansa ja kodin tilat tarkkaan suunniteltuja. Oleskelutilat kodin keskellä jakavat talon kaksi makuuhuonetta omalle puolelle taloa, päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy vaatehuone. Oleskelutilojen toisella puolella on kodin kolmas makuuhuone sekä kodinhoitohuone ja saunatilat. Kodinhoitohuone on toimiva kokonaisuus, jossa perheen pyykkihuolto on vaivatonta hoitaa. Oman uloskäynnin myötä se toimii tarvittaessa myös arkieteisenä. Tilavaan pesuhuoneeseen voi halutessaan lisätä wc:n.

Deko 133E moderni plus tarjoaa tämän päivän perheille kaiken tarpeellisen näyttävässä paketissa. Näyttävä pystypaneloitu ulkoasu ja isot ikkunat istuvat hyvin niin urbaaniin miljööseen kuin maalaismaisemaan. Tämä malli on helposti muokattavissa ja se sopii monenlaisille tonteille. Kysy lisää Deko 133E talomallista, Dekotalon monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva kokonaisuus! Mikäli tämän kokoluokan talomalli kiinnostaa, tutustu myös talomalleihin Deko 133A, Deko 133B, Deko 133C ja Deko 133D.

Ota yhteyttä ja kysy lisää