Deko 133D Moderni Plus

Deko 133D on näyttävä koti tehokkailla neliöillä. Neljän makuuhuoneen pohjaratkaisu tarjoaa asumisen mukavuutta hieman isommallekin perheelle.

Tyylikäs koti, tehokkailla neliöillä

Deko 133D moderni plus tarjoaa tämän päivän perheille kaiken tarpeellisen näyttävässä paketissa. Pelkistetty ja suoralinjainen ulkoasu istuu hyvin niin maalaismaisemaan kuin kaupunkiin. Ulkokuoren alta löytyy neljän makuuhuoneen pohjaratkaisu, jossa kaikille arkielämän perusasioille on varattu oma tilansa.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 118 m²
  • Kerrosala 133 m²
  • Kerrosala 250mm 129 m²
  • Makuuhuoneet 3

Yhtenäinen keittiö-olohuone on sijoitettu talon toiseen päähän. Perunakattilan kiehuessa voi luontevasti vaihtaa päivän kuulumiset perheen kesken ja ruokalevolle voi asettua sohvalle tai vetäytyä omaan rauhaan makuuhuoneeseen. Oleskelutiloissa isot ikkunat ja avara tunnelma, tila myös jatkuu luontevasti päätyterasille.

Kodin neljä makuuhuonetta ympäröivät eteistä. Makuuhuoneiden läheisyydessä, talon toisessa päädyssä on luontevasti kodinhoitohuone sekä pesutilat. Kodinhoitohuoneella on oma uloskäynti ja näin ollen se toimii tarvittaessa myös perheen arkieteisenä! Sateisella kelillä lasten tai lemmikkien tuoma rapa ei kulkeudut asuintiloihin, kun pihalta pääsee kulkemaan pesutiloihin kodinhoitohuoneen kautta.

Deko 133D moderni plus tarjoaa tämän päivän perheille kaiken tarpeellisen näyttävässä paketissa. Pystypaneloitu moderni ulkoasu asettuu hyvin niin kaupunkimaisemaan kuin sen ulkopuolellekin. Isot ikkunat ja korkea harjakatto viimeistelee modernin ilmeen. Mikäli tämän kokoluokan talomalli kiinnostaa, tutustu myös talomalleihin Deko 133A, Deko 133B, Deko 133C ja Deko 133E.

Ota yhteyttä ja kysy lisää