Deko 133D Klassinen

Deko 133D on näyttävä koti tehokkailla neliöillä. Neljän makuuhuoneen pohjaratkaisu tarjoaa asumisen mukavuutta hieman isommallekin perheelle.

Tehokkaat neliöt

Dekotalon 2021 uutuusmalli Deko 133D klassinen on kaivattu lisä tämän kokoluokan taloihin. Tämän kodin pohjaratkaisussa on varattu oma tila kaikille arkielämän perusasioille. Eteisen ja aulan ympärille sijoittuu kodin neljä makuuhuonetta sekä kodinhoitohuone ja pesutilat. Talon toisessa päädyssä on yhteiset oleskelutilat ja keittiö. Avara ja yhtenäinen tila on kodin sydän, jossa perunakattilan kiehuessa voi seurustella samalla perheen tai vieraiden kanssa. Päiväkahvit voi tarjoilla tarvittaessa katetulla päätyterassilla.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 118 m²
  • Kerrosala 133 m²
  • Kerrosala 250mm 129 m²
  • Makuuhuoneet 3

Kodin neljä makuuhuonetta tarjoavat jokaiselle perheenjäsenelle omaa rauhaa. Kodinhoito- ja peseytymistilat ovat luontevasti talon toisessa päässä, makuuhuoneiden läheisyydessä. Oman uloskäynnin myötä kodinhoitohuone toimii tarvittaessa myös arkieteisenä, myös saunojat pääsevät siitä helpommin vilvoittelemaan ulos.

Deko 133D klassinen tarjoaa tämän päivän perheille kaiken tarpeellisen näyttävässä paketissa. Klassinen ulkoasu asettuu hyvin niin kaupunkimaisemaan kuin sen ulkopuolellekin. Kattomuotoa vaihtamalla tai muuttamalla ulkoverhous pystypaneeliksi, muuttuu talon ilme merkittävästi. Katso esimerkiksi Deko 133D moderni plus -uutuusmalli! Mikäli tämän kokoluokan talomalli kiinnostaa, tutustu myös talomalleihin Deko 133A, Deko 133B, Deko 133C ja Deko 133E.

Kerromme mielellämme lisää Deko 133D -talomallista. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja autamme sinua teidän kodin suunnittelussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää