Deko 133C moderni

Deko 133 C tarjoaa avaria tiloja ja arjen toimivuutta järkineliöillä – ja järkihintaan!

Moderni kaupunkikoti

Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa kaikelle tarpeelliselle on paikkansa ja kodin tilat tarkkaan suunniteltuja. Tilavasta eteisestä avautuu oleskelutilat, jotka ovat yhtenäisenä ja avarana tilana keskellä taloa. Käytännöllinen liedellinen saareke rytmittää tilaa ja ruoanlaiton lomassa voi helposti seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Keittiöstä pääsee isolle sisennetylle terassille, jonne voi kauniilla kelillä kattaa vaikkapa päiväkahvit.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 118 m²
  • Kerrosala 133 m²
  • Kerrosala 250mm 129 m²
  • Makuuhuoneet 3

Talon kolme tilavaa makuuhuonetta sijaitsevat samalla puolen taloa. Kun talo sijoitetaan tontille siten, että lepotilat ovat viileämmällä pohjois-itä -ilmansuunnalla, saadaan olokeittiössä nauttia auringosta etelä-länsi -suunnassa.

Kodin märkätilat on sijoitettu talon päätyyn. Perheen pyykkihuolto sujuu tilavassa kodinhoitohuoneessa ja pyykit saa vietyä helposti ulos kuivumaan kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta.

Deko 133 C moderni talomalli on trenditietoisen valinta. Tyylikäs ja selkeä ulkoasu sekä isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi vaihtamalla kattomuoto pulpettikatoksi.

Kiinnostuitko Deko 133 C talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]